Holnap vérvételre kell menjek, nagyon félek, fáj?
Lehetséges hogy valami fertőzés áll a háttérben a torkomon. És holnapra van beutalóm vérvételre. Sajnos elég husis a kezem és a vénáim nem látszanak. Nagyon fog fájni? Mekkora a tű? Már most hányingerem van.
14 éves lány
Nem fog kifejezetten fájni, kicsit csípni fog.
Aki leveszi a vért jól fogja látni a vénád, mert először elszorítja a felkarodat és akkor jól látszik. Hamar túl leszel rajta.
Én nézni szoktam, hogy tudjam mikor szúrnak, van akinek jobb, ha nem nézi, ezt dönts el te.
Jajj, ne félj, nem fog fájni! én hamarosan gyökérkezelésre megyek fogászatra, és ha választhatnék, örömmel választanám a vérvételt:)
egy pillanat alatt megvan, semmiség az egész.
Nem kell félned, és ne aggódj, semmi sem függ a tűmérettől. Egyébként az olyan 3cm körül van, de nem "döfik" beléd.
A vénáid pedig valóban jobban látszanak majd, ha leszorítják egy rövid időre, de ha nem látszik, akkor is jól le tudja venni a vért a nővér. Ezt csinálja minden nap. ( az állatorvosi egyetem sebészetén dolgoztam, a kutyáknál pedig aztán nem látszik. Onnan van a mondás: a véna mindig ugyanott van.)
És ha rosszul érzed magad, nyugodtan kérd meg őket, hogy hadd feküdj le, úgy is levehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!