Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Holnap vérvételre kell menjek,...

Holnap vérvételre kell menjek, nagyon félek, fáj?

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy valami fertőzés áll a háttérben a torkomon. És holnapra van beutalóm vérvételre. Sajnos elég husis a kezem és a vénáim nem látszanak. Nagyon fog fájni? Mekkora a tű? Már most hányingerem van.

14 éves lány

2009. márc. 31. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog kifejezetten fájni, kicsit csípni fog.

Aki leveszi a vért jól fogja látni a vénád, mert először elszorítja a felkarodat és akkor jól látszik. Hamar túl leszel rajta.

Én nézni szoktam, hogy tudjam mikor szúrnak, van akinek jobb, ha nem nézi, ezt dönts el te.

2009. márc. 31. 10:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megírom mi lett..
2009. márc. 31. 10:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Azóta félek mióta varrták a talpam és beledöftek egy jó adag érzéstelenítőt, az nagyon fájt.
2009. márc. 31. 10:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A talpon rengeteg az idegvégződés, azért fáj annyira!
2009. márc. 31. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne félj, annál rosszabb! Próbálj minél kevesebbet gondolni rá! Én viszonylag sűrűn járok vérvételre, de nem rágódom rajta, 1-2 perc és már túl is van rajta az ember. Fiataloktól könyebb vért venni és profik csinálják, nem lesz gond! Szorítok neked!
2009. márc. 31. 10:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi örülök hogy vannak ilyen kedves emberek.
2009. márc. 31. 11:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne félj, nem fog fájni! én hamarosan gyökérkezelésre megyek fogászatra, és ha választhatnék, örömmel választanám a vérvételt:)

egy pillanat alatt megvan, semmiség az egész.

2009. márc. 31. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félned, és ne aggódj, semmi sem függ a tűmérettől. Egyébként az olyan 3cm körül van, de nem "döfik" beléd.

A vénáid pedig valóban jobban látszanak majd, ha leszorítják egy rövid időre, de ha nem látszik, akkor is jól le tudja venni a vért a nővér. Ezt csinálja minden nap. ( az állatorvosi egyetem sebészetén dolgoztam, a kutyáknál pedig aztán nem látszik. Onnan van a mondás: a véna mindig ugyanott van.)

És ha rosszul érzed magad, nyugodtan kérd meg őket, hogy hadd feküdj le, úgy is levehetik.

2009. márc. 31. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanács: a vérvétel közvetlenül előtt igyál meg legalább fél liter vizet, így könnyebben fog jönni a véred, amikor leveszik.
2009. márc. 31. 12:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Hazaértem, NEM éreztem semmit :D:D
2009. ápr. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!