Kimutatja a vérkép a HIV-et?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha valaki HIV-fertőzött, akkor egy sima vérvizsgálaton nem lehet a vérképe tökéletes? Vagyis ilyen esetben mutat valami eltérést a normálistól, vagy lehet teljesen jó a vérképe?2011. jún. 30. 23:17
1/4 anonim válasza:
Nem mutat eltérést. Max akkor, ha már AIDS-es, és eléggé előrehaladott.
2/4 neewollah válasza:
Kezdeti stádiumban semmit,hosszú évek után kezdhet el a fehérvérsejtszám(abból is a lymphocyta) drasztikusan csökkeni.De ha félelmed van a HIV szűrés teljesen névtelen módon működik
3/4 anonim válasza:
ez igy van nem mutat ki semmit! és névtelen, csak egy anonim nevet kell megadnod, kb 3 hét az eredmény én is vtam anno.(persze negativ lett) :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok, egyébként nemrég voltam vérvételen és a limphocyták a véremben még egy kicsivel magasabb számban is jelen voltak, tudom ez nem elég ezért nem mulasztom el a vizsgálatot. köszi
2011. júl. 10. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!