Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges hogy Calcium...

Lehetséges hogy Calcium pezsgőtablettától megszűnik a szénanáthám?

Figyelt kérdés

Érdekes következtetésre jutottam! Már február óta küszködöm az allergiától és a szénanáthától, szedtem allegra-t semmit nem ért sőt még rosszabb is volt tőle!

Nade másfél hete megcsípett egy darázs feldagadt a bal alkarom mivel ott csípett meg. Sokak noszogatására vettem kálcium pezsgőtablettát, és elkezdtem szedni napi 3-mat, a duzzanat lement és én észre se vettem hogy az allergiám is elmúlt. Tegnapelőtt fogyott el a kálcium pezsgőtabletta és tegnap ujra elklezdtem tüsszögni köhögni krákogni és a párom azt mondta hogy azóta jött ujra elő az allergiám amióta nem szedem a pezsi tabit. Mert elfogyott. Lehet holnap veszek még és letesztelem!

2011. jún. 28. 21:37
 1/2 anonim válasza:
Igen, a Ca jó az allergiás tünetek ellen, végül is a darázs csípése miatti duzzanat és fájdalom is egy allergiás reakció. De én a pezsgőtabletta helyett ajánlanám a patikákban és drogériákban kapható tablettákat, napi egy, vagy fél szem is sokkal kedvezőbb hatású lehet mint a pezsgőtabletta, ugyanis abban nagyon sok adalékadag van. Nekem személy szerint a pezsgőtabletták adalékanyagai allergiás reakciókat váltanak ki, de a tablettáktól semmi bajom nincsen.
2011. jún. 28. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkora mázlistának érzem magam hogy rájöttem a saját gyógymódomra! Évek óta szenvedek ettől a rohadt allergiától. :(
2011. jún. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!