Mitől mehet a hasam minden nap?
Figyelt kérdés
Nem tűnik vírusosnak, mert egy nap egyszer kell wc-znem, sőt van, hogy nem is megyek minden nap, de ha wc-zek, az mindig híg-hasmenéses. Már küldtünk székletmintát az ÁNTSZ-nek, de amíg várjuk az eredményt, kíváncsi vagyok, hogy ti tapasztaltatok-e már ilyet, és mitől volt?2011. jún. 24. 20:07
2/7 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy stresszelsz és így jön ki. Ha ideges avgyok, nekem is híg a székletem. Pl. amikor új munkahelyre kerültem egy hónapon keresztül ilyen volt.
3/7 anonim válasza:
Mióta van a hasmenésed? Ha nem régóta, akkor legvalószínűbb valamilyen fertőzéses eredet, de ha régebb óta, akkor szóba jöhet pl. Irritábilis bél syndroma (ún, "stressz okozta hasmenés"), vagy más is. A tenyésztés eredményét mindenképpen várd meg!
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából egy éve vannak problémáim a székletemmel, egy héten legalább egyszer volt hasmenésem, viszont az elmúlt egy hónapban kb. csak és kizárólag hasmenésszerű székletem van, nem is emlékszem utoljára, hogy mikor volt utoljára szilárd székletem. De nincs úgymond hasmenésem, nem kell wc-re szaladgálnom naponta 3-4x, van, hogy 3 napig nem is megyek wc-re, de 3 nap után is hasmenésszerű a székletem.
2011. jún. 27. 13:59
5/7 anonim válasza:
Értem, és ez esetben mindenképpen javasolnék Neked egy gastroenterológiai vizsgálatot (beutalót a háziorvosod tud adni).Nem ijesztgetés a célom, de lehet, hogy szükség lesz béltükrözésre is (csak hogy készülj föl rá) :( (Nekem is volt már, és ki lehet bírni!) Esetleg egy tenyésztést még csináltathatna a háziorvosod előtte.
6/7 A kérdező kommentje:
Megvárjuk a tenyésztés eredményét, aztán meglátjuk, hogyan tovább. Remélem, hogy a béltükrözést megúszom. Elég hátborzongatóan hangzik... Köszönöm a válaszaidat!
2011. jún. 29. 00:06
7/7 anonim válasza:
Nagyon szívesen - különösen, ha hasznosnak is találtad :) Szívből remélem, hogy valóban megúszod a tükrözést, és rendeződnek is a problémáid! Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!