Gombák a mosogatógépben, mosógépben! Erről mit gondoltok?
Most olvastam a cikket az Indexen.
Az én mosógépemben is van, pontosan a gumitömítés alatt. Néha nekiesek Ultra Szavo-val, olyankor szép lesz, de újra előjön a fekete gomba. Mit lehetne tenni végleg ellene?
Nyirkos,nedves sötét helyeken előjöhetnek gombák.
A mosó és mosogatógépek erre ideális táptalaj,mert minde adott, hogy esetleg gomba telepedjen meg.Igaz én erről most hallok először!Nem is gondoltam volna,hogy ezekben is tenyészhet.
Az ecet megoldás mindenre:havonta azzal vizkőtelenítek,fertőtlenítő hatása van,vízkőmentes szép tiszta lesz minden tőle,ja és olcsó!
Az egyéb kemikáliák nem tudom milyen hatással lennének a mosógépre,nem biztos hogy használnak neki.
Mosás után nyitva hagyom megszáradni a gép belsejét is, de sajnos a gumitömítések alól nem szárad ki a víz.
Az ecetet kipróbálom, gondolom 20%-os eset lesz a legjobb hozzá. Köszönöm a tanácsot!
Az eladás nem foglalkoztat, nincs meg az őstermelőim! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!