Komolyabb baj lehet? -->
Figyelt kérdés
Hétfőn nagyon erősen elkezdett görcsölni a hasam (sehogy se volt jó, se feküdni, se ülni, állni főképp nem, nagyon nagyon fájt), aztán hasmenésem lett. Beszedtem pár gyógyszert, az helyrerakott. Elmentem a doktorhoz, ő elküldött laborba vérvételre. Az eredménye csak kedden fog megérkezni, de azóta tegnap (pénteken) újra hasmenésem volt, és akkor is nagyon görcsölt a hasam... a gyógyszerek szerintem csak időlegesen megállítják, de olyan, mintha nem akarna elmúlni...
Van valakinek valami komolyabb ötlete, hogy ez mi, mitől lehet, hogyan kéne kezelni? 18/L
2011. jún. 18. 11:13
1/1 anonim válasza:
hát az eredménytől nagyon fog függni hogy mi lesz a kezelés. Normaflore-t ajánlom, azt kismamák, csecsemők is isszák amikor hasmenésesek, vény nélkül kapható... Széntabletta, smecta esetleg. Így nehéz megmondani bármi lehet, a vírustól elkezdve a bélgyulladásokon át a szalmonelláig...(bár utóbbinál hánynak is) szóval Normaflore sosem árt, helyreteszi a bélflórát. Meg diéta. Egyelőre ennyi, aztán az orvos úgyis mond pontosabbat, nagyon nagyon sok minden függ a vérképtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!