Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg csak az idegességtől van?

Tényleg csak az idegességtől van?

Figyelt kérdés

Láttam itt sok hasmenéses kérdést, viszont én tanácstalan vagyok. németországban dolgozom (neem, nem ettem uborkát!)és kb mióta a párom távolról szakított velem, avval egy időben lett itt a családnál is hasmenéses járvány. Viszont a gyerekek elvileg már kilábaltak belőle, ám nekem még mindig itt van. Már ittam gyógyteát is, eszek sok banánt, krumplit, nem szem olyat ami fosat... a kakaótól (én legalábbis) mindig szilárdat termelek, de most semmi. A színe amit kinyomok sötétzöld, ami árnyalatban barnás... nem méregzöld, és nem sárga, és kb olyan, mint egy puding töltelék a fánkokban. Kb.

Az orvos meg nem fog semmi kecsegtetőt mondani, főleg hogy van ez a rohadt járvány, antibiotikumot meg nem vagyok hajlandó nyelni.

Ötlet?

2011. jún. 2. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:

a sok banánt, krumplit cseréld le: sósvízben főtt,üres rizsre, kevésre, de reggel,délben,este.

Közte: reszelt alma (héj nélkül). 2-3 napig mást ne.

2011. jún. 2. 10:02
 2/9 A kérdező kommentje:
oh hát a másik.. az elején alig ettem valamit, inkább csak kakaót ittam, mert tudtam, hogy az visszaállitja, meg enni sem volt nagyon kedvem. kb egy hete eszem normálisan, de semmi változás. Muszáj vagyok normálisan enni, különben felfordulok... teljesen felborult a gyomrom... kb tegnap óta eszem már úgy, hogy egy nap ötször... mert muszáj
2011. jún. 2. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:

jaja. de a kakaó-TEJ? a cukor - mind izgató a valószínűleg gyulladt bélfalra!!!!

azért: rizs (kisbabáknál volt az Oriza -ez szétfőtt rizsnyák -ezzel kellett etetni, ha hasmenése volt)

a reszelt alma: végigsöpri a bélfalat

tejtermékek, cukrok - nem jók !

a banán tele van tejcukorral - nem jó!

2011. jún. 2. 12:44
 4/9 A kérdező kommentje:
hm...
2011. jún. 2. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:

hm, bizony!

és a gyógyteával is : lehet, hogy amiket ittál, valamelyik izgatja a bélfalat!

(teljesen abszurd: de a világ legártatlanabb gyógynövénye, csecsemőknek is adják,a citromfű- valami miatt nekem hasfájást okoz. ki kell hagyni)

talán a legjobb a sima fekete tea citrommal !

(cukor nélkül)

2011. jún. 2. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Hasmenést sajnos okozhat stressz...

Csatlakozom az előttem szólókhoz,én még ajánlanék mellé valamit: Vagy szedj Normaflort vagy pl.: Probinult (mindkettő vény nélküli). A Probinul probiotikum,abban többféle baktérium van. Nekem kifejezetten jó volt a Probinul .

Jobbulást.

2011. jún. 2. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Széntabletta? Probiotikum? Én ezeket próbálnám meg.
2011. jún. 2. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
tényleg széntabletta!!!! Tényleg!! Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe!!! Hát persze!
2011. jún. 3. 11:18
 9/9 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, azt mondta, idegességtől van :) azóta elmúlt :)
2011. jún. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!