Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a bőr baj?

Mi lehet ez a bőr baj?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdtem viszketni,majd foltokban kiütéses lettem,elkezdett égni,mégjobban viszketni,aztán mintha sok kis csípés lenne feldudorodások jelentek meg rajtam...

a csaláncsípéshez hasonló ez a dolog.

2011. jún. 2. 02:54
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
akár himlő is lehet, menj el orvoshoz.
2011. jún. 2. 03:21
 2/3 anonim válasza:
Ez alapján leginkább a csalánkiütésre hasonlít, ami allergiát jelent. Ez lehet kontakt, tehát valamihez hozzért a bőröd vagy pl. mosóport váltottál, és lehet táplálék allergia is. Légúti allergia nem szokott ilyen tüneteket produkálni. Én elmennék egy bőrgyógászhoz, addig is próbáld meg nem vakarni, a patikában tudnak rá adni valami hűsítő krémet.
2011. jún. 2. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges: mosópor,öblítő,de okozhatja étel is...ezt hívják keresztallergiának. Az étel ugyanolyan,amire allergiás lehetsz,ugyanolyan tüneteket produkál,mint egy pollenre allergiás ember.Nálam dettó ez van,orrdugulás,orrfolyás,sűrű tüsszentés,csalánkiütéses viszketések...
2011. jún. 2. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!