Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet elbánni ezekkel a...

Hogy lehet elbánni ezekkel a makacs dudorokkal?

Figyelt kérdés

Nagyjából 10 éves korom óta vannak szemölcseim... Először nem zavart, csak egy volt a talpamon. Mostanra azonban már elég durva a helyzet: a lábaimon van nagyjából 20, a kezeimen pedig pontosan 14. Sajnos egyre szaporodnak, és egyre nehezebb elrejteni őket - a lábaimon még megoldom valahogy, de a kezemen nagyon zavarnak.

Mit lehet tenni ezekkel? Egyáltalán miért nem múltak el még maguktól ennyi év után? Mi lehet velem a baj?

Szinte már mindent kipróbáltam: kétféle maró kenőcsöt, vérehulló fecskefűvel kenegettem, lefagyasztották, kiégették, lézerrel feloldották, immunerősítőt szedtem, leragasztottam szemölcstapasszal, házi szalicilsavas cuccot kentem rá... És még így sem tűntek el.

Nem tudom, mit tegyek, úgy érzem, már mindent megtettem, mégsem gyógyulok meg! Csak folyton nőnek és sokasodnak...

Már teljesen reménytelennek érzem magam :S

17/L

~

2011. máj. 28. 13:57
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:

Van egy olyan szemölcsös betegség, ami ilyen makacs szemölcsökből áll és pont ilyen korban alakul ki. Nem emlékszem a nevére, de úgy tudom, hogy magától gyógyuló betegség. Azt hiszem, itt olvashatsz róla:

[link]

2011. máj. 28. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
gyógyszeres kezelés volt a vírusok ellen?
2011. máj. 28. 14:02
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:

Előző vagyok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1790..

Futószemölcsnek hívják.

2011. máj. 28. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Az immunrendszer gyengesége is okozhatj a szemölcsök kialakulását, turbózd fel!!!
2011. máj. 31. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A lifenetwork-on megy egy olyan műsor, hogy ha ciki hanem beteg vagy. Abba volt egy kislány akinek vagy 100 szemölcs fedte a lábát. Próbálkoztak mindennel, de kiderült, hogy az immunrendszerével van a baj. Valami t-lyphocytája hiányzott neki. Jobb lenne ha te is elmennél vele háziorvoshoz aki továbbutalna egy megfelelő vizsgálatra!
2011. máj. 31. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ott láttam, nagyon jó műsor!!!
2011. máj. 31. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is láttam többször, csak sajnos az olyan kezelés, amit ők ott megkapnak ingyen, nekem elég drága lenne... :S
2011. jún. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!