Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Övsömöröm van. Találkozhatok...

Övsömöröm van. Találkozhatok így olyan felnőtt nővel akinek még nem volt bárányhimlője?

Figyelt kérdés
ha igen akkor meddig mehetünk el? Puszi még belefér?
2011. máj. 26. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne. Emellett megnézetném magam mondjuk egy vérkép erejéig, hogy miért reaktiválódhatott a VZ vírus.
2011. máj. 26. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
mert miért kell vérkép? orvos nem mondta
2011. máj. 26. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak mert az övsömört mint te is tudod, a VZV reaktivációja okozza, aminek jellemző oka az immunrendszer ideiglenes legyengülése. Ennek igazolására érdemes csináltatni. De nem kötelező, csak én saját magamon megcsináltatnám.
2011. máj. 27. 01:04
 4/6 A kérdező kommentje:
hát beteg nem voltam már évek óta. sztem az életvitelem miatt. napi 2l cola semmi gyümölcs. Meg elég stresszes vagyok mostanában. De beteg nem voltam az tuti. Lázam is 2003 vagy 2004be volt utoljára.
2011. máj. 27. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Na akkor ezért kell. Hogy pontosan mi az oka. Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen kíváncsi.
2011. máj. 27. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:
aids- es nem vagyok ha arra gondolsz
2011. máj. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!