Mit jelent, ha egy férfi egy nőtől AIDS-szűrővizsgálatot kér?
"Miért kéri, mi olyan fontos ebben...stb"
Azért a HIV elég veszélyes vírus. Konkrétan beledöglesz.
Nem tudom ebben mi olyan nagy kérés. Egy vérvétel és kész.
Úgy is lehet vki fertőzött, hogy nem is tud róla. Ha vkinek volt már partnere, akivel gumi nélkül volt együtt, akkor teljesen érthető kérdés.
Szerintem hülye, aki ilyen miatt dobná a párját.
Ha vki biztos benne, hogy úgy is negatív lesz, az elmegy, nem vinnyog miatta.
Én nő vagyok, és nálam alap hogy megbizonyosodom a másik egészsége felöl. VIszont ezt pasiknál még nem láttam, ők tök nyugodtak még akkor is ha a fél városon végigmentek védekezés nélkül...Voltak akik nem voltak hajlandóak ennyit megtenni a kérésemre, őket őszintén sajnálom(és örülök hogy leléptek) mert maguk és mások iránt is felelőtlenek.. egy érett gondolkodású nőnek semmi keresnivalója ilyen alakok mellett.
A kételkedőknek üzenem sajnos ez nem paranoia hanem valóságos veszély! Egy pillanat műve és halálos betegséget szerezhetsz! Nem fogod észrevenni időben mert sokszor semmilyen tünete nincs férfiaknál pláne, sok nyavalya tünetmentes ez viszont nem jelenti, hogy nem fertőzheti meg a nőt..
Egy tartós komoly kapcsolatban nem lehet évekig óvszerrel védekezni, ezért én is úgy gondolom alap egy kivizsgálás a párok részéről.
Sok ember bele sem gondol, hogy nem csak a saját maga hanem a másik, sőt akár a születendő gyermekük egészségvel/életével is játszik!
Egy ilyen pasi KINCS! Becsüld meg jól! Bárcsak nekem is sikerülne felelősségteljes párt találnom, de általában a szűrés szót megemlitve mindenki lelép...
Nem baj legalább komolytalanok kiszűrve...
Egy év kapcsolat, ebből fél év aktív szexuális élet után (gumióvszerrel), mi csináltattunk.
Paranoia ide, vagy oda, meg volt az okunk félni.
Exem beijesztett, hogy lehet, hogy AIDSes. Jó poén volt, mondhatom. Mikor elmentem szűrésre a párom is velem jött, ő is megcsináltatta, aféle együttérzésből, továbbá jobb mindenről tudni. Nabumm, túléltük.
Egészségesek vagyunk és van egy kislányuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!