Van rá esély hogy elkaptam?
(ki nem sz*rja le, hogy meleg.. egyébként csöndben megjegyzem, hogy gyanítják, azért nagyobb az aránya a hiv-fertőzötteknek a melegek körében, mert ők eljárnak szűrésre. a heterók meg nem nagyon. :///)
akkor is lehet valaki fertőző, ha még semmilyen kockázatos szexuális kapcsolata nem volt. ti. vannak intravénás kábítószerhasználók, pozitív anya anyateje is tartalmazhat vírust, és orális szex esetén is előfordulhat, hogy pl. fogmosás vagy zsömleevés után apró láthatatlan sebek, repedések keletkeznek a száj nyálkahártyáján - az ondóból/hüvelyváladékból pedig bekerülnek a véráramba.
menjetek el szűrésre! és használjatok gumit. ennyi!
Menj el AIDS szűrésre. Bp 11.ker karolina úton van egy ilyen hely másnapra meg van az eredmény!
És amíg nem biztos h az vagy, NE AGGÓDJ!
Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg pozitív az eredmény.
Amúgy tavaly a fiam is ránk ijesztett a duzzadt nyirokcsomóival/ azt hittük daganat/, de később kiderült hogy a felső légúti megbetegedése okozta./
egyébként eleve torokgyulladás-időszak van. a lakótársam mononukleózis gyanújával, de legalábbis tüszős mandulagyulladással ücsörög mellettem, otthon anyámra és a húgomra rátört a hányós-fos*s vírus, én pedig barátnőmmel torokfájással, hurutos köhögéssel szenvedünk.
szóval lehet bármi.
vizsgáltasd ki magad háziorvossal, menj el egy hiv-szűrésre - 4 óra van, talán még nyitva vannak, futás!
Nézd, ha a srác HIV+ is volt, még akkor is kicsi az esélye, hogy első alkalommal elkapd. Az első években a betegség tünetmentes, és nagyon sokáig olyan alacsony a vírusszint a szervezetben, hogy nem fertőz. Ha fertőzött emberrel szexelsz rendszeresen még akkor is simán van rá esély, hogy megúszhatod.
Azért tudom, mert nekem egy nagyon jó barátom HIV+, és amikor kiderült, akkor együtt nagyon alaposan utánanéztünk mindennek.
Egyébként nem azért gyakoribb a melegeknél, mert ők járnak szűrésre, hanem azért mert a végbélben könnyebben keletkezik sérülés, míg a hüvelyben eleve van egy védőburok, ami miatt nehezebben jut be bármilyen vírus a szervezetbe. Tehát önmagában nem az a kérdés, hogy fiú vagy lány, hanem hogy análisan, vagy vaginálisan csinálják.
De légy óvatos, járj el rendszeresen szűrésre, és ne csinálj hülyeséget. Attól hogy teherbe nem eshet egyikőtök se, ugyanolyan fontos a védekezés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!