Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ezek lehetnek hív tünetek?

Lillita kérdése:

Ezek lehetnek hív tünetek?

Figyelt kérdés

tegnap voltam egy idegennel, de védekeztünk, meg minden. Nem szokásom egyébként az egy éjszakás kapcsolat, mindegy, aztán hazaértem és arra gondoltam mi van ha mondjuk aids-es. Most hőemelkedésem van, egész nap nem ettem semit csak egy szelet kenyeret, de nem is bírok, mert ég a gyomrom, hányingerem van, fáj mindenem, főleg az alhasam. Felhívtam az embert és mondta h nyugodjak meg nincs baja, de ha nem hiszem holnap elmehetünk együtt csinálhatunk tesztet.

Használtunk vibrátort, és azt mondta tiszta, de attól félek, h előttem egy aids-eben volt, plusz igaz h volt gumi, de smároltam is vele, meg orál is volt.

A szemeim is nagyon fájnak, már nagyon meg vagyok ijedve, ti mit gondoltok?

2011. máj. 11. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
ORVOS!!!de az is lehet, hogy csak túl sokat görcsölsz ezen, és beképzleled magadnak.de azért orvost!!
2011. máj. 11. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:

A vibrátortól ne aggódj, nem kaphatod el. Szabad felületeken nem éli túl a vírus.

A kimutatás kétlépcsős, az első szűrés burokantigénre történik, és az esetleges fertőződéstől számított 6-8 héttel később mutatható ki először.

A tünetek. Szerintem szomatizálod az aggodalmad...

2011. máj. 11. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:

ti el sem hiszitek mennyire be vagyok szarva. Tegnap óta katogok, a csávót legalább tizszer felhivtam h biztos nem vagy beteg?

holnap kapjuk meg az eredményt is, de én már azon izélek mi van ha lefizeti majd a doktorokat, h negativ lelete adjanak meg ilyenek.

De am nemtudom h jött ez a hiv ötlet, csak mert gondolom nem ismerem, és az aktus óta fáj az alhasam. Persze izomláz is, de nem csak úgy fáj.

Le van gyengülve az immurendszerem, meg szédülök, mondjuk igaz h tegnap úgy berúgtam mikor ez az eset volt h nagyon.

Már olyanra is gondoltam, h mi van ha direkt fertőzött meg. Óvszer végig volt, és most jut eszembe, h csak hátulról csináltuk, óvszerel, előről, meg csak vibrátor volt, tehát a hüvelyembe nem ért, csak kézzel. De orálisan is terjed, szval lehet megfertőzött a nyála...esküszöm csak legyen minden oké soha az életbe nem csinálok ilyet! Pont az rtlen is volt ma vmi erről a betegségről...

18/l

2011. máj. 11. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Legyél is beszarva. Ne haragudj, 18/L? Legalább megtanulod, meddig mész el.

Nem valószínű, hogy HIV, de nem tudom, ki volt az az okos, aki egy nappal később megcsinálta a tesztet.

2011. máj. 11. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
nem egy napal később. aztért mondta h menjünk el, mert én parázok h tőle kaptam el.. és ha tőle lennék az, akor ő már előb fertőződött, vagyis nála már kimatatható a vírus... nálam tudom h enm, de nála igen, és h ő nem akkor nem parázok...
2011. máj. 11. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Jahj istenem már...azért nem Afrikában vagyunk. Nem olyan baromi sok HIV fertőzött él Mo-n. Eléggé nagy szerencsétlennek kéne ahhoz lenned, hogy pont egy olyannal akadj össze, és még el is kapd. Ugyanis egyszeri aktus során a fertőződés esélye elég kevés.

De más betegségeket (HPV, herpesz, gonorrhea stb) nagyobb eséllyel összeszedhettél.

Talán nem kellene p*csa részegen összefeküdni vmi idegennel, aztán nyavíkolni Ha nem bírod a piáét, akkor ne igyál. Amúgy is szánalma és gusztustalan, ha egy lány olyan részeg, hogy nem tud gondolkodni.Ráadásul 18 évesen...

2011. máj. 11. 21:03
 7/10 TOMAtm ***** válasza:

a hiv nek nincsenek tünetei.

egszerűen elhalnak az immunsejtjeid 3-8 év alatt.gondolom minden szar infulenzát elkapsz az a tünet.aztán meg meghalsz mert immunrendszer nélkül nem élsz sokáig.de ezt nemár fél nap alatt találd ki.szerintem csak simánt túlparázod a dolgot.

2011. máj. 11. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem! Aki elkapja az évek múlva érzi a tüneteket, nem 1 nap után. Az idegességtől érzed így magad.
2011. máj. 11. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:
de neten azt írták már az aktus után pár nappal érzékelhetőek a tünetek. Most ébredtem, nem ettem két napja, csak egy szelet kenyeret, se étvágyam se semmi. Torkom is fáj, aludni sem tudtam az éjjel. Már azon gondolkodtam beveszem a nagymamám skizos nyugtatóját, ami olyan erős mint a lórugás, de attól tuti nem keltem volna fel, mert annyira erős. Szval most indulok a tesztre, írok h mi volt.
2011. máj. 12. 08:46
 10/10 TOMAtm ***** válasza:
sok sikert.
2011. máj. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!