2 hónapon belül most vagyok 4-szerre megfázva. Mitől lehet ez?
Köszi, hogy válaszoltál külön nekem!
Én időszakonként vagyok sűrűn megfázós, értsd egyik évben igen, másikban nem, majdhogynem felváltva. Nálam a tavasz a rémálomévszak, a tél közepes. Nyáron, ősszel ritkán kap el a kór.
Most egy éve nem voltam megfázva - jó is, mert azóta köhögnék :D. Én is tudatosan lazultam idén, voltam a hűvösben, nem öltöztem túl. Ha jött a torokfájás, akkor fokhagyma esténként (másnapra csak elmúlik a szaga, azért este :D ), ha nátha is kezdődött, akkor sós víz. Tehát nem tudott betegség kifejlődni. De persze a szerencsén is múlik ez.
A krákogás és az orrdugulás az van. Én hiszek az orvosomnak, miszerint reflux és allergia. De az allergiával annyit tett, hogy írt fel szteroidos orrsprét. Szerintem ide több kéne, egy alaposabb kivizsgálás, most kérni is fogom, ha lehet.
Allergiavizsgálatom volt, negatív lett, de az szerintem semmit se jelent...
A "lazulás" a megfázások ellen jónak bizonyult, de a krákogás/orrdugulás ellen nem.
Amúgy szinte sose tudom kifújni az orrom, de hidegben mégis elkezd folyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!