Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » S. O. S. Páromnak véres a...

S. O. S. Páromnak véres a széklete? Elkaphatta az ismerősétől?

Figyelt kérdés

Múlthét szombaton a párom egyik ismerőse mesélte,hogy véres volt a széklete és nagyon fázott,szinte reszketett.

Tegnap óta a páromnak is megy a hasa eddig már 6-7-szer volt a wc-n.Híg és világos a széklete,azt mondja,hogy olyan savanyú a szaga,mint a babáknak.Az utolsó két ürítéskor viszont már vér is jelentkezett.Nem csak egy csík vagy pötty.Elég ijesztő.A gyomra is fáj,mintha nagyon sok lenne a sava,de néha felerősödik a fájdalom és rá pár percre már mennie kell wc-re.Sokszor van székelési ingere de kevés ürül ki.

Persze délután megy az orvoshoz,de addig szeretném tudni,hogy ez valami fertőzés amit elkapott a haverjától vagy csak belső aranyér?

2011. máj. 6. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Az aranyér nem indokolja a hasmenést... Szerintem ez valami vírus, és előfordulhat, hogy elkapta. legalábbis érdekes egybeesés, hogy épp egy ismerősénél is ez a helyzet.

Igyon sokat, nehogy kiszáradjon, és sürgősen doki! Ügyelet! Aztán légyszi írd meg, mi volt a diagnózis.

Jobbulást neki!

25/N

2011. máj. 6. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
99 százalék, hogy nem aranyér. Én inkább valami fertőzésre gondolok. Szerintem kórházba fogják utalni, mert a véres székletet meg kell vizsgálni. No meg ugye a folyadék.. Mielőbbi jobbulást!
2011. máj. 6. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Vírusos bélgyulladása van.Tegnap volt az ügyeleten.Valószínű az ismerőstől kapta el.
2011. máj. 7. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 7. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!