Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 hetente visszatérő mandula...

2 hetente visszatérő mandula gyulladás, meghűlés, taknyolás, ennyire gyenge az immunrendszerem vagy valami arcüreg gyulladás lehet? Vagy az orvos nem vesz észre valamit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 09:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Huuu Ez igen!! Tetszik amiket irtatok..Élvezettel olvastam, sőt teljes leírást is szivesen elolvasnék sok dologról, amiről irtatok: táplálkozás, nevelés..

A mandula kivétel az teljesen kizárva. Nem fogok futni vele az orvoshoz.

Sőt a lényeg ez, hogy soha nem volt problémám vele, és most lett..És gondolom h nem tudok belőle kikúrálódni.

2011. máj. 6. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező:

De, az orvos tudna segíteni, esetleg később.

Tudom, hogy nehéz (lehet), attól függően, mennyire vagy parázós.

Én iszonyatosan be lennék gyulladva - ezzel nem megijeszteni akarlak, csak azt mesélem el, mennyire parázós vagyok....

Szóval szerintem vegyél erőt magadon, amennyire kell, és menj orvoshoz!

Többiek:

Nem tudom elhinni, hogy a rántotthús, a fehér kenyér és a tejtermékek miatt vagyunk ennyire betegesek. És ezekről a kajákról nem akarok lemondani és nem is fogok!!

Ellenben a sok stressztől, a rohanástól vagyunk betegesek. Az autók kipufogógázától, a cigitől. A sok piától. A sok vegyszertől, amely MINDEN élelmiszerünkben benne van. Attól, hogy a boltban vett almalében 0% az almalé. Attól, hogy szinte sterilszobákban élünk, s antibakteriális kéztisztítót használunk. Attól, hogy még 10 perc gyaloglásra vagy egy emelet gyalog "felmenésre" is képtelenek vagyunk...

S ezek miatt betegebbek a háziállataink is. Régebben volt ennyi rákos, autoimmun stb. kutya, macska??

Persze, szerintem is ellensúlyozni kell (meg kell próbálni) a fentieket egy-egy sétával egy erdőben, hegyen, néha kocogással a parkban, a lift mellőzésével (hacsak nem vagyunk hulla fáradtak). S több zöldség-gyümölcs evésével; amik ugyan tele vannak vegyszerrel, de mégis jobb nassolnivalók a mindenféle keksznél és chipsnél.

S a gyógyszereket, kisebb műtéteket nem feltétlen kell elutasítani!

Fejfájásra egyeseknek jót tesz (és elég is) a masszázs, menses fájdalomra néhányaknak jó egy kis torna. Náthára ötmillió házipraktika van. Igen, ezeket kell alkalmazni.

De egy allergiára, egy szívbetegségre, egy refluxra már nem elegendők a házipraktikák...

2011. máj. 6. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:

„De egy allergiára, egy szívbetegségre, egy refluxra már nem elegendők a házipraktikák...”

Mivel te ezt igy gondolod, ezt el is hiszed. Nem bantasbol mondom, csak gondolj bele. Ha meggyozodesed, hogy allergiara gyogyszer kell, akkor szamodra az az igaz, neked ez a valosagod, es barki barmit mond, el fogod utasitani.

Ne ertsetek felre, tisztelem-becsulom az orvosokat, es ha neadjIst balesetem lesz, remelem a legjobb dokik fognak osszerakni, de szerintem az emberi test olyan tokeletesre van tervezve, hogy ha optimalisan mukodik, akkor 1. eleve nem lesz beteg, 2. kigyogyitja onmagat.

Teny, hogy a mai vilagunk tele van szemettel, mergekkel es nagyon-nagyon nehez ugy elni, hogy a testnek minden olyat megadjunk ami kell, es minden rossztol tavol tartsuk. De meg kell probalni!

A verem felforr mikor olyanokat olvasok, hogy peldaul a genetikailag modifikalt (GM) kukoricat a tulajdonos ceg nem engedi fuggetlen szakemberek altal bevizsgalni, mert le van vedetve a kukorica. Eltetek mar ilyet? Torveny vedve van a kukorica. Csak olyan szakemberek vegezhetnek rajta kutatast, akiket ok fizetnek, ok meg olyan kutatasi eredmenyeket produkalnak, amilyet a tulaj akar.

Vagy itt egy masik: Transglutaminase a neve annak a szernek, amit maskeppen hus-ragasztonak is hivnak. A husfeldolgozokban az olyan maradek cafat husokat, amiket mar igazabol nem lehet mikent eladni, osszeszedik, osszekeverik ezzel a ragaszto enzimmel, betekerik foliaba es beteszik a hutobe. Amikor az enzim hatasara a hus ossze ert (osszenott), akkor a termeket eladjak mint hatszin, belszin, melle husa stb. Meg a hentes is nehezen tudja megkulonboztetni az igazit, a takolmanytol. A veszelye ennek az, hogy tobb allat husat keverik ossze es iszonyu bakterium szaporulat van ezeken es kulonben is egy qrva nagy atveres a vasarloval szemben, aki kilojaert ugyanannyit fizet a sz*rert, mint az igazi husert.

Egy konyvet szeretnek ajanlani: Dr. Jonn Matsen N.D.'s book, Eating Alive, Prevention thru Good Digestion, sajnos eddig magyarul meg nem talaltam meg.

Ebben leirjak azt is, h pl. mi okozza az alergiakat es hogyan kezeljuk.

Boccs, h hosszu lett.

2011. máj. 6. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:37

Nem bántottál meg. Szerintem azért írunk - s Kérdező is azért kérdezett, meg azért "szólt bele", hogy legyen valamelyes eszmecsere. Szóval, nem bántottál meg. S remélem én se, mert én se azt akarom.

Amennyire tudom, régen (értsd: 19. századdal bezárólag) nem voltak mérgek, nem volt rohanás, nem volt szennyezett levegő, nem voltak "összeragasztott" húsok és génmódosított avagy vegyszerben dús gyümölcsök. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy a stressz se ilyen mértékű és ilyen káros volt. Akkor nem azon izgultak, hogy vajon kirúgnak-e, odaérek-e, kész leszek-e a határidővel.

Ellenben sok volt az éhínség. A történelem tantárgy alig tanít boldog időszakokat - és nemcsak azért, mert azokról kevesebbet lehet beszélni.

Ezen kívül... A természetes szelekció működött, sőt, túl nagyon volt... Járványok dúltak; aki nem 100%-osan egészségesen született, az majdnem biztos, hogy meghalt.

Manapság már fejlett az orvostudomány, már túl fejlett - igen, ezt vallom, de ettől függetlenül: a komolyabb bajokhoz kell az orvosi beavatkozás szerintem, akár gyógyszer, vagy más. Torokgyulladásra antibiotikum, erősebb náthára antibiotikum, akkor is, ha komolyan vett kúrával magától gyógyulna - én pl. itt érzek "túlkapást". Ja, és azzal indokolják, hogy a szövődmények ellen. Nade komolyan vett kúra mellett is igen kicsi lenne az esélye a szövődményeknek.

Manapság, az orvostudomány fejlődése kiirtotta a pestist, éltet olyan embereket, akik meghaltak volna (én pl. nem értem volna meg a csecsemőkor végét se); ellenben a túlzott civilizáció egy csomó betegséget járvány méretűvé dagasztott: asztma, allergia, autoimmun betegségek, diabetes, magasvérnyomás-betegség, pszichés betegségek...

Írták előttem, hogy a nevelés fontos. Igen, az is fontos.

De fontosabb talán a környezetvédelem. Környezetünk szennyezése többek között egészségünk rovására megy!!

2011. máj. 6. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak akik egy húron pendülnek velem.....
2011. máj. 6. 21:50
 16/16 anonim válasza:
Majd nem fogtok ezen a huron pendulni, ha par epegorcson tul lesztek. Akkor a megoldas csak a mutet, mivel az epekovet SEMMI sem oldja.
2013. szept. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!