Hajléktalanoktól mit lehet így elkapni?
Figyelt kérdés
Ha egy nagyon ápolatlan büdös hajléktalan 1-2 megállón át melletted van a zsúfolt járművön, akaratlanul is hozzáérsz, minek van veszélye, hogy elkaphatod? Tetű, ruhatetű, ilyen paraziták vagy komolyabb, mennyire van rá esély? Vagy én aggódok nagyon, mindenkivel volt már ilyen szituáció, és nem lesz semmi?2011. máj. 1. 15:47
1/4 anonim válasza:
Többnyire nincs semmi, az arcuk sok dolgot elárul ha sebes a feje lehet rühes.
2/4 anonim válasza:
A felsoroltakon kivűl a TBC ami emlitésre méltó,a hajléktalanok igen nagy százaléka TBC-s .Amugy a tetű,rüh,bolha,mivel sokszor kutyákkal alszanak együtt talán férgesség.
Ezeken kivül a szokásos staffiloc.,streptococ ,de ezt bárkitől elkaphatod és áltlaában nem okoz komoly gondokat
3/4 A kérdező kommentje:
tbc-t azért nem gondolom, mert nem köhögött le, meg úgy tudom, ahhoz többszöri leköhögés kell. A többitől viszont mennyire kell féljek? Gondolom, gyors hajmosás-ruhamosás nem segít sokat. Meg ezeknek van lappangási ideje is, mikor nyugodhat meg az ember, hogy nem kapott semmit?
2011. máj. 1. 17:29
4/4 anonim válasza:
Második vagyok. Szerintme nem kell félned,ha egyébként egészséges vagy kicsi az esély rá,hogy bármit elkaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!