Hasmenéses vírusom van/volt, ez hány nap alatt múlhat el?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy kedden suliban hasmenésem volt, 5x is, ezért vettem be egy hasfogót, de nem használt. Szerdán már nem mentem suliba, orvosnál voltam és kiírt egész hétre és azt mondta hogyha jól leszek mehetek szombaton ballagtatni. Meg persze diétára fogott. Ettem rizst, pirítóst, meg ilyesmiket, de ma már sonkás szendvicset, kalácsot, pogácsát is. Közbe szedek gyógyszereket is, bélflóra helyreállítókat, és ma már nem voltam egyszer se nagyvécén. Attól lehet valami bajom hogy csak egy napig diétáztam normálisan? Nem érzem már rosszul magam. Attól félek hogy hétvégén is problémám lesz ezzel amikor megyek a barátomhoz. :\ Szerintetek?2011. ápr. 28. 18:55
1/2 anonim válasza:
még azért tartsd a diétát egy napig, ne egyél rostos dolgokat, meg tejterméket, de igyál bőven folyadékot, ha holnap sem megy a hasad, akkor is csak mértékkel egyél! jobbulást!:)
2/2 A kérdező kommentje:
még azért tartsd a diétát egy napig, ne egyél rostos dolgokat, meg tejterméket, de igyál bőven folyadékot, ha holnap sem megy a hasad, akkor is csak mértékkel egyél! jobbulást!:)
Rostosat amúgy se nagyon szoktam enni, tejérzékeny vagyok, ivásra nagyon figyelek ilyenkor, szóval eddig rendben. :) Köszönöm és köszönöm a választ is! :)
2011. ápr. 28. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!