Mi a legjobb herpesz ellen?
18:40-es személy! a herpeszt nem baktériumok, hanem vírusok okozzák!
az eslővel kapcsolatban meg, nem hiszem higy a sima víz elpusztítja őket.
A B-vitamin hatásos ellenük, megelőzésképpen is jó. Illetve aloe vera tartalmú kenőcsök.
Én is évek ota szenvedek a herpesszel ! ... Probáltam már sokféle kenöcsöt..de nem találtam rá arra ami a legjobban bejött volna ! Nemvolt eggyik se ami hamar eltüntette volna a hojagojat a számrol .. És pl nekem nagyon fáj is ... 2 napig alig tudok aludni annyira rossz a közérzetem !! Mégegyszer mondom fogkérmtöl a goygyszerekig mindent kiprobáltam már !!!
Nekem legjobban bevált az alkohol (Pálinka) .. Kis pohárba beleöntöm és vattával megmártogatom ! .. Majd elkezdem vele a szám szélét .. törölni... Fáj e ?? Hát mondjuk kicsit.. !! A hojagokat kiszurom ha nagyok és azt is alkohollal !!! Felveszi a harcot a bacik ellen 100 százalékban ez tuti ! Naponta töbször is megkell csinálni hozzá teszem ! ..Megnyugtatja a bört is és ha lerakom a fejem tudok aludni... érzem a gyogyulás jeleit !! Legyen 70 sz.. alkohol vagy házi barack pálinka lényeg alkohol legyen !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!