3 napos antibiotikum kúra harmadik napján vagyok. Nem kéne már jobban lennem?
A betegségek nagyrészét vírusok okozzák, nem baktériumok.
Ha biztos, hogy a megbetegedés bakteriális eredetű, akkor javallott antibiotikumot alkalmazni, máskülönben az ANTIbiotikum csak feleslegesen növeli a rezisztens törzsek számát a szervezetben, és mivel baktérium ölő hatású, elpusztítja a szervezetben élő "jó" baktériumok jelentős részét a bélrendszerben.
Ezért van aki probiotikumot is használ antibiotikumos kúra után, hogy helyre álljon az egyensúly.
Arról nem is beszélve, hogy pont emiatt a baktérium ölő hatása miatt sok emberen jön ki kezelés után pl bőrgomba, vagy hasmenés, de ez már egy másik történet.
És ennek semmi köze Lenkei-hez, én sem vagyok Lenkei hívő, igazából csak hallomásból ismerem a "munkásságát".
Jelentem, mára a "cucc", amit felköhögök illetve a zsepibe fújok, már nem zöld, hanem átlátszó, és jóval kevesebb is. A köhögés is csökkent, már nem fáj úgy a mellkasom/hátam. Marha fáradt vagyok, de már tegnap estére sem volt hőemelkedésem, és a közérzetem is javult. Ja, és 10 nap után végre orrcsepp nélkül is tudtam aludni!!! :o))
Úgyhogy gondolom mégiscsak voltak itt bacik.
Köszönöm még egyszer!
(Lenkeit nem ismerem én sem... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!