Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beteg vagyok, de még így is. (? )

Beteg vagyok, de még így is. (? )

Figyelt kérdés
Olyan vagyok, aki 8 évbe ha 3x beteg lesz.. Most pl beteg vagyok. Fáj a fejem, hasam, torkom, köhögök, izzadok, minden van. Ma a sulit is végigszenvedtem betegen, hülyének néztek, h így mentem be.. -.-" De anyám még így is elvárja, h mennyek suliba. :@@ Szerinte, szünetig még kibírom így (: ]), meg h ha ilyen tünetekkel kérnék az orvostól igazolást, kiröhögne.. Nemtom, mi a kérdés, de jól esett ezt leírni. Anyám debil. -.-
2011. ápr. 13. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Lázad van?

2011. ápr. 13. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs, bár jobban örülnék, ha lenne. lehet szarabbul lennék, de mégis jobb itthon szenvedni, mint a suliba..
2011. ápr. 13. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Már ilyenkor is el kéne menni orvoshoz.Én gyakran köhögés, illetve nagyon erős torokfájás végett megyek orvoshoz, nem röhög ki, hanem ad gyógyszert, és kiír pár napra.Ha az orvosod igazi orvos, ad gyógyszert és kiír pár napra.Jobb előre gondolkodni, mint mikor már megtörtént baj.
2011. ápr. 13. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Az orvos mégis miért röhögne ki??? Ezt vhogy nem értem :S
2011. ápr. 13. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem én mondtam x'DD
2011. ápr. 13. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ha már önállóan fel tudsz ide tenni egy kérdést, önállóan elmehetsz az orvoshoz is. Anyádnak meg mondd meg, hogy az ofő is közölte, hogy értékelné, ha nem mennél holnap, mert mindenkit végigfertőzöl. Jobbulást!
2011. ápr. 13. 18:11
 7/8 anonim válasza:
most nem azért de sz*rd le édesanyukádat és menny el szépen egy orvoshoz, hiddel jópárnapra kiír, sőt ed egy szép receptet is ;)
2011. ápr. 25. 00:00
 8/8 anonim válasza:

-előző

de szerintem már mind1... :DD

2011. ápr. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!