Kb mennyibe kerülnek a glutén mentes termékek?
Valószínűleg lisztérzékeny vagyok, de a diganózis májusban lesz meg. Aki lisztérzékeny meg tudja mondani, hogy lehet-e támogatást igényelni, ha igen hol és kb milyen összegűt fizetnek?
Valamint kb mégis milyen árban vannak a glutén mentes termékek és hol szoktad venni, havonta mennyi többletköltséggel jár?
Mindent tudni akarok.
26/L
Köszönöm
Ha pesti vagy, akkor ott vásárolj majd, ahol az 1. válaszoló írta. Ott pl. 2 db zsemle 380 ft körül van, ami nagyon olcsónak számít. Máshol általában csak Schar márkájú zsemlét lehet kapni, ami kb 1000 ft (4 db)
Fél kiló kenyér 580 ft-tól kezdődik, de ez a legolcsóbb.
A tészta is nagyon drága. Szóval nem egyszerű. Lehet otthon is sütni kenyeret, de akkor olyan gépet vegyél, aminek van gluténmentes programja. Viszont így sem jön ki olcsóbban a kenyér.
Remélem, nem vagy lisztérzékeny, mert nem egyszerű így az élet(em).
Majd írd meg!
Egy + ötlet az étrend színesítéséhez: a babáknak a tejpépek általában gluténmentesek (és a babakaják nagy része).
A tejpép a tejbegrízhez hasonlít, szerintem finom.
Köszönöm a válaszokat! Már voltam biopszián és vérvételen is. Eredmény május 2-án lesz, akkor kell visszamennem a gasztroentreológiára.
Sopronban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!