A hasamon van egy piros, kemény seb, és fogalmam sincs mitől van. Mitől lehet?
Van egy piros,kemény és viszkető sebem,a hasam jobb oldalán.Néhol barnás,de leginkább piros,nagyo viszket(kb mint a szúnyogcsípés,de annál rosszabb)FOGALMAM SICNS MITŐL VAN.Nem változtattam az életmódomon,nem változtattam meg semmit az életemben.nem értem..már kb 3hónapja itt van ez a seb.valamikor elmúlik,de aztán újra előjön..help me:\\\'(
UI:vegetáriánus lettem,de ez még a seb kialakulása előtt volt.
Menj el orvoshoz!!!!!!
Nem akarlak megijeszteni, de apukám bőrrákos és ugyanilyen kis sebek szoktak rajta megjelenni, ilyenkor ezeket leoperálják és kész...
Mondjuk az hogy néha eltűnik jól jel, apámnak ha előjön az ott is marad és többnyire nő.
Az is elképzelhető, hogy allergia, vagy valaminek a hiánya. Simán lehet, hogy a vegetariazmusoddal olyan fontos vitaminoktól és ásványi anyagoktól vontad meg a szervezeted, amire szüksége lenne. Nem tudom mennyi idős vagy, de ha 25 alatt, akkor várjál még kicsit ezzel a vega dologgal.
Nem tudom mi indított a vegázásra, hogy divat vega vagy, vagy sajnálod az állatokat vagy egyszerűen nem szereted a hús ízét (én ebbe a csoportba tartozom, de ennek ellenére eszek húst, csak jó fűszeresen, hogy ne érezzem az ízét...)... Alapvetően az ember mindenevő és így van felépítve a szervezetünk is, nézd csak meg a fogainkat....
Simán lehet, hogy azzal, hogy vega lettél valamilyen hiány keletkezett a szervezetedben... és akkor örülj neki, hogy csak ilyen jeleket mutat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!