Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik, h 20 évesen ízületi...

Vadas Barbara kérdése:

Létezik, h 20 évesen ízületi gyulladásom legyen?

Figyelt kérdés
a térdemet nem bírom hajlítani, az ujjaimat sem, tegnap csak az egyik kezemen, ma már a másikon sem. nem birok leguggolni, kenegettem kenőcsökkel, de nem használ. nagyon meg vagyok ijedve. csak úgy egyik napról a másikra jött elő, nem csinálátam semmit. mi lehet ez? a válaszokat köszi!
2011. márc. 29. 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem...
2011. márc. 29. 08:39
 2/3 istvan33lenart ***** válasza:
sok virusos betegség okoz izületi panaszokat, esetleg autoimmun, de a legjobb ha nem halogatod a dolgot és elmész orvoshoz, találgatással nem érsz el semmit, csak a kivizsgálással. valószinű nem lesz nagyobb gond de azért menj el minél hamarabb a doki hoz.
2011. márc. 30. 06:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet, legtöbbször nem is gondolnak a helytelen táplálkozásra mint kiváltó okra.

Csak egy-két példa: ha mondjuk sok olajban sült dolgot eszel, és netán avas olajat fogyatasz( ha már kétszer sütünk az olajban már nagy a valószínűsége hogy vagy rákkeltő anyagok vannak benne, vagy megavasodott)

ha kevés olyan vitamin vagy ásvány van a szervezetedben ami létfontosságú az izületek szempontjából (gondolok itt a legegyszerűbbekre mint a C-vitamin, a kalcium, akkor ha sportolsz is ráadásul, a tápanyaghiány miatt kopnak az izületek, majd be is gyulladhatnak)

ha több állati fehérjét eszel, ami kb. annyit jelent hogy napi 10-12dkgnál többet, vagy tejtermékből esel túlzásokba.

Javaslatom, egy szakember, aki táplálkozási és vitamin adagolási tanácsaival segíthet Neked.

2011. márc. 30. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!