Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Torok vagy mandulagyulladás...

Torok vagy mandulagyulladás lehet ez?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a torkom,de egész hosszában.

Ennyire erős fájdalmat még nem éreztem.

Komolyan mondom,hogy még a víz lenyelése is fájdalmas.

Állandó köhögési ingerem van,(ahogy a beszívott levegő megérinti a torkom.)ami miatt már 3.napja nem aludtam rendesen.(kb 6 órát összesen.)

Lázam amúgy nincsen.

Szerintetek?

2011. márc. 26. 17:07
 1/7 anonim válasza:

Te milyen sötét vagy!

Mi vagyunk mi orvosok?

Hát hívd mát fel az O R V O S T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. márc. 26. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel, az orvosod, valószínűleg ő többet tud mondani :)
2011. márc. 26. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi első!

Anyukád biztos büszke rád,hogy ekkora birka,tapló vagy!

Nem azt kértem,hogy állítsatok fel kórképet,hanem csak abban bíztam,hogy némelyeknek lehet fogalma róla!

Feltételezem,az értelmesebbjének!!

2011. márc. 26. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Sztem teljesen mindegy mi fáj, amúgy a torok és mandulagyuszi lényegében ugyanaz, vagy egyszerre szokott lenni, ehhez nem értek.

Szopogass torokfertőtlenítőt, igyál sok meleg teát, azt könnyebben lenyeli ilyenkor az ember, nem hiszem, hogy komolyabb bajod lenne, lehet hogy csak hideg volt még fagyizáshoz, vagy túl gyorsan ittál hideg innivalót.

Nekem múltkor még közel 40fokos lázam is volt mellé napokig, utána egy helyes tüdőgyuszi is, élmény volt komolyan. XD

Ja és egyél mézet! Magában vagy facsart citromlével szokták, tényleg egész jó, mikor kapar a torok! Jobbulást!

2011. márc. 26. 20:15
 5/7 anonim válasza:

Kedves kérdező!

1. vagyok.

Anyukád biztos büszke rád, hogy ennyire nem vagy talpra esett,hogy ahelyett,hogy rögtön orvoshoz mennél látatlanban hozzánk fordulsz.

Na ennyi.

2011. márc. 26. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom,te,hogy vagy ezzel első!

Pénteken délelőttös munkarendben kapott el a torokfájás,de

akkor még nem volt ennyire komoly!

Sok mindent kipróbáltam,de nem igazán hat semmi,azért írtam ide,hogy talán kapok néhány értelmes tanácsot!

Amúgy a doki állandó délelőttös.

2011. márc. 26. 22:15
 7/7 anonim válasza:
akkor táppénz
2011. márc. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!