Milyen szazalekban (%) hasznalhato a REZ-SZULFAT "borgombara" hogy a gombat is olje es a borszovetet is kimelje?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 16:22
1/5 anonim válasza:
Én nem tudok arról hogy EMBEREN alkalmazzák manapság, ezt permetezőszerekbe teszik. Menj be inkább egy patikába és majd ajánl valamit a szakember aki ért is hozzá . Vagy orvos!
2/5 anonim válasza:
Embernek nincs bőrszövete. Gondolom hámszövetre gondolsz.
3/5 anonim válasza:
De ha (és remélem) nővényekre akarod használni: A rézgálic vizes oldata savas, ezért mészporral keverik a semleges pH érték eléréséig. Az elterjedt 3%-os, 10 liter mennyiségű Bordói lé készítéséhez 300 g rézgálic és 450-600 gramm mész szükséges.
4/5 istvan33lenart válasza:
Ha magadra akarsz valamit kenni akkor használj inkabb Canestent vagy valami anti mikotikus kenöcsöt, ne kisérletezz házi gyógymódokkal amikor több tucat termék van forgalomban a gyógyszertárakban
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom Nektek,tanulok belole.Korom-es bor-gomba kapcsan mar csalodtam orvosokban,viszont azt tudom hogy allatgyogyaszatban regebb jo eredmenyekkel hasznaltak csak nem ismerem a hasznalhato %-ot.
2011. márc. 10. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!