Hogyan lehet HPV szemölcsöktől megszabadulni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 22:13
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. febr. 17. 15:56
3/7 anonim válasza:
van ecsetelő rá,condyline a neve,és immunerösitö,isoprinosine.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2009. márc. 20. 20:03
5/7 anonim válasza:
bocsi megkérdezhetem hogy néz ki ez aszemölcs? mekkora és neked pontosan hol nőtt ki?viszketett?a záróizmon belül is volt?
6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is tele van a végbélnyílásom HPV-vel, orvoshoz elmentem és eléggé lekezelően kezelt.. Elsősorban nem mondta el h mi van a nyílásomon, csak h menyek el vérvételre amiben persze a HIV fertőzés szerepelt hál istenek negatív lett. Kiírta ez a Condyline kenőcsöt ami semmit sem használt szó szerint.... Már kaptam egy pesti klinikát ahova fordulnék de nem merek állítólag kivágják ezeket a szemölcsöket,nagyon félek.... a Lézeres kezelésen gondolkodom, ami persze 30.000.-:S
7/7 anonim válasza:
Nekem nemrég voltak ilyen szemölcseim. Először azt hittem herpesz, de mivel tönete nem volt, így gyanakodtam én is a hpv-re... elmentem dokihoz, ő megerősített ebben!
Kaptam rá ecsetelőt... háát először csak úgy szó szerint kenegettem vele, majd rájöttem, hogy a sima fülpiszkáló nagyobb és több nedvességet tart magában mint amit hozz adtak.
Kiskükör, és szó szerint ledörzsöltem az összeset!!!!!!
2 nap alatt lejött teljesen. Picit megmarta a bőrömet de a körömvirágkrém segített!!! Jóbb mintha az orvos csinálta volna!!!
Hajrá!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!