Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon miért nem vagyok lázas...

Vajon miért nem vagyok lázas soha?

Figyelt kérdés
Az egész család beteg lett, kezdte a férjem, 38 fokos lázzal, orrfolyás, köhögés. Aztán egynapon a pici fiúnk, 38.6 magas lázzal és a lányom 39 fokos lázzal. És persze én is, majdnem a halálomon vagyok, dől belőlem a nátha, remegek, egész nap fázom, nagyon rosszul érzem magam, mégsem vagyok lázas. Soha nem voltam még lázas! 37.4 volt a legmagasabb egész életemben. Miért? Ez mitől van?
2011. febr. 28. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez genetika.

Én például hetek alatt gyógyulok megfázásból, míg mindenki más a környezetemben 3-4 nap alatt, max egy hét. Ez is genetika.

2011. febr. 28. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Az rendben, hogy genetika. De miért nem működik normálisan a szervezetem? Mit csinál vagy mit nem csinál, hogy nem lázasodom? Egyébként én is hetekig náthás vagyok, vírus vagy megfázás után. :) köszi a válaszodat!
2011. febr. 28. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem működik rosszul a szervezeted....
2011. márc. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!