Az miért van, hogy autókban mindig hányingerem van az autók szagától?
Figyelt kérdés
És úgy érzem, hogy valami rémes szaga van a kárpitnak vagy valami ilyesminek. Buszokon ilyen nincs. Lehet, hogy pszichés alapú? Mert mikor pl. beszélgetek, könnyebb.2011. febr. 26. 15:32
1/5 anonim válasza:
Lehet fizikai alapja is. Sok új autó rettenetesen büdös. Még évek múlva is árad belőlük a "műanyag" szag. Ennek az az oka, hogy a műanyag alkatrészekből a lágyítóanyag folyamatosan párolog, a kocsik meg általában nincsenek jól szellőztetve. Új autóban nekem is gyakran hányingerem van. A 21 éves kocsimban viszont nincs :)
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! De nekem minden autóban hányingerem van, azt hiszem. Van, amelyikben jobban. Szörnyű az a szag... azt hiszem, sosem lesz kocsim. Régen apám zsukkjában sosem volt, ott nem is volt szag, talán mert csak fából voltak az ülések és nagyobb volt a tér.
2011. febr. 26. 16:56
3/5 anonim válasza:
Azért ne add fel. Gondolom, hátul szoktál ülni. Általában hátul erősebb a szag. Sokat segít ha letekered az ablakot, vagy megkéred, hogy kapcsolják be a szellőzést és ne csak cirkulációra állítsák.
Ezenkívül egy bőrüléses Jaguár például nem szokott olyan büdös lenni :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is gyakran van ilyen, kiskoromban is volt, emlékszem minden hosszabb autóúttól hányingerem lett meg fájt a fejem, mert nem bírtam, buszon, repülőn, hajón, vonaton semmi bajom, sose sikerült megértenem, mitől.. Én arra gondoltam, hogy ott csak oldalra tudok nézni, de buszon meg vonaton is, szóval passz.
5/5 anonim válasza:
veggyetek erős autóillatosítót az használ vagy húzd le az ablakot és nézz ki az ablakon mert úgy jobban jönn a friss levegő.vagy pedig j szellőztető emiatt pedig ne hagyd el az élvezetet hogy autód legyen remélem segítettem.ÜDV:SOK SIKERT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!