Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés
Már péntek óta magas lázam van, amit a lázcsillapítók csak időre-órára tudnak lejjebb vinni. Köhögök is, de az orrom nem folyik. A végtagjaim se mondanám, hogy kifejezetten fájnának, egyszerűen csak nyomott a közérzetem, de sztem ez minden betegségnél így van. Mi lehet ez (influenza?) és meddig tart még?
2011. febr. 22. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Látatlanban távdiagnózisra még orvosok se szívesen vállalkoznak. Mennyivel vagy előbbre, ha írnak tizen tízfélét? Magas láz szinte biztosan fertőzéstől van, feltétlen orvoshoz kell fordulni (háziorvos vagy esetleg ügyelet is akár).
2011. febr. 22. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
H1N1
2011. febr. 22. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Nehezen levihető láz 4 napja, és még nem voltál orvosnál? :S
2011. febr. 22. 22:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Tessék elmentem a dokihoz, semmit nem tud vele kezdeni. Felírta a lázcsillapítót meg a köptetőt amit eddig is szedtem...
2011. febr. 23. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
lehetseges egy erosebb virusos fertozes. esetleg meg varj egy napot s ha tovabbra is tul magas kerd ki mas orvos velemenyet is. Ha nagyon magas 39 koruli allandoan( vagyis ahogy kiment a lazcsillapito hatasa) talan jo lenne ma elmenni mas orvoshoz vagy ugyanoda. Gondolom sok folyadekot iszol mert ilyenkor nagyon fontos. A betegseg tarthat par napot de akar heteket is de remelem hamar helyre jossz. Gyogyulast! (esetleg ird meg ha kedved lesz hogy erzed magad)
2011. febr. 23. 11:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ! :) Ma egész sokáig csak 37 körül volt, de aztán felment 38-ig, úgyhogy bevettem egy csillapítót. Iszom eleget, inkább az a baj, hogy étvágyam nincs, alig eszem vmit egész nap. Remélem legalább hétvégére rendbe jövök.
2011. febr. 23. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
van meg lazad? Altalaban ha beteg az ember nincs etvagya, de jo, hogy sok folyadekot iszol, az etvagy majd megjon. Tovabbi gyogyulast kivanok
2011. febr. 24. 08:48
 8/9 L-X-IR válasza:

Szia!

Nekem ugyan ez van!

Dokihoz nem mentem.

Magas láz, erőteljes köhögés.

Alig ha nem, benyaltuk a hini -t.

H1N1

Nincs mit tenni. Én erőteljesnek gondoltam magam, de 4 napja nem tudok dolgozni menni :-(

Az étvágyam lassan kezd visszatérni.

Sok tea, lázcsillapító.

Kitartás. Azért a 7 végére ne tervezz maratoni bulit szerintem.

Jobb ha ezt ki tudod pihenni rendesen, nem játék.

/ volt már aki bele is halt /

Jobbulást :-)

2011. febr. 24. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is erősnek hittem az immunrendszerem, mert ezelőtt évekig nem volt bajom... Szerencsére már csak hőemelkedésem van, étvágyam is kezd visszatérni. Nem terveztem bulit, örülök ha végre kilábalok belőle :)

Neked is jobbulást!

2011. febr. 25. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!