Antibiotikum szedése mennyire befolyásolja a menstruációt?
Figyelt kérdés
1 hétig szedtem antibiotikumot múlt hónapban. Eddig szinte napra pontosan megjött a menstruációm, de már egy hete késik. Nálam ez nem szokott előfordulni. Teherbe nem eshettem, megfelelő módon védekeztünk.2011. febr. 22. 21:42
2/5 A kérdező kommentje:
Nem.
2011. febr. 22. 21:51
3/5 anonim válasza:
A fog.gátló tabletták hatását az antibiotikumok csökkenthetik ( és sajnos még egy csomó más gyógyszer is)! Minél előbb csinálj tesztet, reggeli első vizeletből (a napközbeni lehet, hogy túl rövid idő alatt gyűlt össze, ezért túl híg).
4/5 anonim válasza:
100 %-os védekezési módszer nem létezik. Ha a betegség, amire az antibiotikumot szedted, nagyon megviselt, esetleg attól késhet (fogyás, kimerültség, erős stressz is okozhat késést).
5/5 anonim válasza:
Sziasztok. Nálam is ugyan ez a gond. Bár tudom, hogy ide választ kéne adni.
Múlt hónapban decemberben az első két hétben beteg voltam, mind a két hétig antibiotikumot szedtem, két félét. És pont abban a két hétben volt meg nekem (az első héten, dec 6án, és pontosan, 28 napra jött meg). Most január 2án kellett volna megjönnie. Lehet e az antibiotikum, vagy a betegség miatt, hogy késik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!