Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Antibiotikum szedése mennyire...

Antibiotikum szedése mennyire befolyásolja a menstruációt?

Figyelt kérdés
1 hétig szedtem antibiotikumot múlt hónapban. Eddig szinte napra pontosan megjött a menstruációm, de már egy hete késik. Nálam ez nem szokott előfordulni. Teherbe nem eshettem, megfelelő módon védekeztünk.
2011. febr. 22. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót szedsz?
2011. febr. 22. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem.
2011. febr. 22. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A fog.gátló tabletták hatását az antibiotikumok csökkenthetik ( és sajnos még egy csomó más gyógyszer is)! Minél előbb csinálj tesztet, reggeli első vizeletből (a napközbeni lehet, hogy túl rövid idő alatt gyűlt össze, ezért túl híg).
2011. febr. 22. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100 %-os védekezési módszer nem létezik. Ha a betegség, amire az antibiotikumot szedted, nagyon megviselt, esetleg attól késhet (fogyás, kimerültség, erős stressz is okozhat késést).
2011. febr. 22. 21:56
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok. Nálam is ugyan ez a gond. Bár tudom, hogy ide választ kéne adni.

Múlt hónapban decemberben az első két hétben beteg voltam, mind a két hétig antibiotikumot szedtem, két félét. És pont abban a két hétben volt meg nekem (az első héten, dec 6án, és pontosan, 28 napra jött meg). Most január 2án kellett volna megjönnie. Lehet e az antibiotikum, vagy a betegség miatt, hogy késik?

2012. jan. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!