Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenza, segítstek?

Influenza, segítstek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem influenzás lettem, mert a családból 2en is betegek rajtam kívül. Lázam is van, (37,7°C) köhögés, fáradtság a tünetek illetve melegem is van.

orvoshoz nem tudok menni, de valahogy rendbe kéne jönnöm..

lázcsillapítot bevettem persze, meg Calcium-C vitamin- ACC-Revicet-köhögés elleni kanalas gyógyszert szedek..

mára lettem ilyen komoly beteg, de már tegnap jelentkezett..

szépen kérlek titeket vlmit mondjatok hogy mit csináljak a javulás érdekében, mert orvoshoz nem tudok menni.

előre is köszönöm..

2011. febr. 19. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
forró tea vagy forralt bor, coldrex(ha van) c-vitaminrol gondoskodj nem feltétlen tablettára gondolok hanem gyümölcs is lehet vegyél forró fürdőt feküdj le takarózz be jól hogy izzadj és pihenj amennyit csak lehet. és igyál is lehetőleg
2011. febr. 19. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lázat 38C alatt nem kell csillapítani. Feküdj le, és igyál sok folyadékot, ami lehet karamelles hagymatea, kamilla tea, hársfa tea, vagy naponta 2 csésze zsálya tea,mézzel. Egyél külön mézet is, de azután ne igyál, hogy meg tudjon tapadni a nyálkahártyán. Próbáld kiizzadni a betegséget. Takarózz be nyakig, miután megittad a forró teádat. JOBBULÁST!!!
2011. febr. 19. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. febr. 19. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi de miért nem tudsz menni orvoshoz? menj el szépen az orvoshoz ő majd megmondja mit csinálj .de ha tegnap is így voltál akkor miért nem mentél el tegnap ha tudtad hogy hétvége lesz. ha hétfőig sem leszel jobban mindenképp menj orvoshoz.
2011. febr. 19. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
fokhagymát és teát minden mennyiségben! naponta 4-5 gerezd fokhagyma (pl pirítóssal), az csodákra képes.. nameg izzaszd magad
2011. febr. 19. 17:21
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!

mindenkinek nyomtam hasznos választ!

2011. febr. 19. 20:33
 7/7 anonim válasza:
A fenti tippek tényleg nagyon hasznosak, szerintem még D vitamint is fontos szedni. Emellett a különböző homeopátiás szerek is sokat segítenek, ezekről bővebben olvashatsz ebben a cikkben: [link]
2011. márc. 1. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!