Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyulladás miatti hajhullás...

Gyulladás miatti hajhullás okozta hajvesztés később visszanő?

Figyelt kérdés
Bár csak gondolni tudok erre, hogy már több éve ki kellett volna szedetnem a mandulámat, de valahogy nem tudom rávenni magam a műtétre...mindig begyullad, és alapvetően megvan nagyobbodva, vérvételen általában látszott, hogy valami gyulladás van a szervezetemben. Kb. fél éve eléggé elkezdtem hullani a hajam, halántéktájon meglehetősen kikopott és ritkult....elmentem megint vérvételre, de a lehető legjobb eredményeim voltak, sehol egy gyulladás, semmi....lehet ez mégis a mandulámtól van? És ha kivetetem, ezennel megszűnik a góc...akkor visszanő, visszasűrűsödik a hajam?? mert kb. fele olyan sűrű, mint volt! :S
2011. febr. 17. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Unokahúgom sokáig húzta, halasztotta a mandulaműtétet, pedig többször mondta neki a doki, hogy nem fogja megúszni. Mikor már foltokban hullott a haja, akkor nagyon megijedt, és csak belement a műtétbe. A haja pedig kinőtt, megszűnt az erős hajhullás !!!!!
2011. febr. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!