Hogyan lehet egy lázat szimulálni?
Figyelt kérdés
Olvastam a neten,hogy lehet valamiféle kenőcsel a lázat színlelni.A Suliban jönnek a héten a nagy vizsgák és nem tudtam még mindenből felkészülni és szeretnék egy hetet ezzel a módszerrel csúsztatni,hogy legyen időm rendesen felkészülni a vizsgákra.
Azt olvastam a neten,hogy ha mondjuk az iskolában eszek táblakrétát akkor attól fel megy a lázam meg volt a szappanos langyos víz meg ami még jónak tűnik,hogy valami sport kenőcsel kenjem be a homlokom és akkor olyan mintha lázas lennék.Olyan megoldás nincsen aminek nincsenek komolyabb utóhatásai?Egyáltalán beválnak tényleg ezek a módszerek?Hol tudok venni ilyen kenőcsöt és egyáltalán van ilyen és ha van mi a neve?
2011. febr. 15. 16:34
1/4 anonim válasza:
amikor méred a lázad tedd oda a lámpához a hőmérőt
2/4 anonim válasza:
Sehogy. A láz objektív, mérhető dolog. Ez az összes dolog, amit felsoroltál, mind hülyeség.
3/4 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok híve az ilyesminek. De valami eszembe jutott, régen hallottam, hogy sózott melegvizet kell inni és arra úgy reagál a szervezet, hogy lázat generál. Mellékhatása ennek nem hiszem, hogy lenne.
4/4 anonim válasza:
te szerintem az izomlazító kenőcsre gondolsz..:)kend be vele a homlokod és a hónaljad így el hiszik hogy lázas vagy,de igazából nem leszel az..:) ez tényleg hatásos..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!