Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy felmegy...

Miért van az, hogy felmegy maximum 37,5 re a lázam átlagban 37 s ez tart egy hétig?

Figyelt kérdés
ilyenkor mehetek e edzésre vagy mit csináljak ,hogy jöjjek helyre rendesen ,nagyon idegesít inkább lenne 3 napig 40 fokos s utána pedig gyógyulnék meg
2011. febr. 7. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem láz, hanem laza hőemelkedés. Nőknél hormonális alapon az ilyesmi teljesen normális. Ha nincs más tüneted, akkor egészséges vagy és mehetsz edzeni.
2011. febr. 7. 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
férfi vagyok,és nem fog az értani ha megerőltetem magam nagyon nem lesz magasabb lázam?
2011. febr. 7. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire aggódsz, menj el orvoshoz. Az intenzív edzés ráemelhetne a hőmérsékletedre, de kellő folyadékbevitellel és a normális izzadással ezt a tested jól szabályozza. A saját nyugalmad miatt, javaslom, hogy az orvosoddal konzultálj és szerintem egy teljes vérképet is jó lenne néznetek.
2011. febr. 7. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hőemelkedést fokozott izgalmi állapot (stressz) is okozhat. Nekem 15 évesen volt ez rendszeres, mert nem szerettem a sulimat, iskola váltással elmúlt.
2011. febr. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!