Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A gégegyulladás fertőző?

A gégegyulladás fertőző?

Figyelt kérdés

Miért engedi a gyereket az orvos iskolába, ha gégegyulladása van? Vírus, és az is fertőz, nem? Köhög, rekedt, taknyos is.. Én mondtam, hogy pár napig itthon fognám, és erre azért írt egy igazolást..

Nem értem a mai orvosokat. Másnál is gondolkodik így a háziorvos?

2011. febr. 7. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak érdekes gorvosok,de vannak olyanok is akik azért küldök el mert ugy gondolják nem lesz baj.Pl ha mondjuk szed antibiot meg torokfertötlenitőt a gyerek akkor már nem valoszinü h továbbfertőz,ha nagy lenne rá az esély akkr nem kldené el,ha gyakori az ilyen akkor orvost kell váltani.
2011. febr. 7. 08:38
 2/3 A kérdező kommentje:
A mi orvosunk gyakran csinál ilyet. Nem csak én tapasztalom ezt, más anyuka is mondta már. Folyik a zöld takony a gyerek orrából, köhög, zihálva veszi levegőt, s azt mondja a gyerekre, hogy egészséges, menjen csak a suliba. Nem ez az első eset nálunk sem. Orvost váltani nem tudunk sajnos.
2011. febr. 7. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Fasza!Sosem értettem az ilyen sokikat.Mi rossz származik neki belőle ha megir egy kiba igazolást.Amúgy meg pont emiatt van a sok beteg gyerek az ovikba is mert ugyis viszik öket hogy betegekmezek szerint nem csak a szülök felelötlenek,hanem a dokik is.Nálunk van egy doki aki meg pont ennek az ellenkezője,mindekinek minde szart felir mindeféle vizsgálat nélkül ránézésre.Szerencsére volt lehetőségem nem hozzá menni.Azért nézz utána hátha van valami esély másik dokihoz,de azt is elhiszem ha nincs.

Jobbulást a gyereknek.Ja és legyél csak határozott menj legközelebb is vele és mond h otthon akarod tundi ilyen állapotban,ha alapba nem kapcsol akkor hass rá.

2011. febr. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!