Arcüreggyulladás? Segítség!
Lehet, hogy arcüreggyulladásom van? A jobb oldali arccsontom a szemem alatt fáj és a fejem is, de van amikor nem, van amikor meg igen. Használok orrsprayt és ha lehetséges infralámpával melegítem. Ma tűz mellett elkezdett zsibbadni vagy valami ilyesmi érzés volt. Csak pár napja van és nagyon félek? Még lehet valamit kezdeni, mielőtt felszúrják, és kimossák az arcomat? Antibiotikum? Esetleg mondjam anyukámnak, hogy ne menjek suliba és melegítem az arcomat az ágyban? Nagyon félek. Melegítőpárnával is próbálkozhatok?
Előre is köszi. 13/L
Régebben gyakran volt arcüreg gyulladásom, de sosem melegítettük. Mármint nem tudom ennek sok értelme van-e, persze nem azt mondom ezzel h menj ki a mínusz fokba és hűtsed az arcod. Nekem sose szúrták fel, szippantottak. Egy csövet bedugtak az orromba és a sok "dzsuvát" kiszedték belőle. Akinél voltam doki elég durván csinálta, úgy feldugta h már szabályosan fájt meg minden bajom volt tőle, itthon apám normálisabban szippantott.
Igyál sok meleg teát, pihenj, fújd az orrod és használj orrcseppet, sprayt...mást nem tudok tanácsolni. De a szippantás azért jobb mert szó szerint mindent kiszed, egyáltalán nem leszel taknyos és tiszta is leszel ha érted :D
Az arcod nincs kicsit feldagadva amúgy?
Szerintem ha még nem voltál dokinál menj el, irat fel max gyógyszert.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!