Mit lehet tenni herpesz ellen?
Nagyon gyakran van herpeszem, ebben a hónapban pl. 3-szor jött ki:SSS
Amellett hogy fáj, elég csúnya is....
Mostanában herpesztapaszt használok, ami jó, mert a herpesz ki sem fejlődik, teljesen visszahúzódik.
Nincs valami olyan megoldás, ami véglegesen megszünteti?
14/L
Szia!
A 6 éves kisfiamnak is gyakran van(neki 1-2 havonta),amikor kicsit megszidom,vagy nem akar oviba menni!
Elmentünk bőrgyógyászhoz,aki felírt egy gyógyszert(telviran),és azt kell folyamatosan szednie 3 hónapig,elméletileg csökken a gyakoriság.
De ajánlom neked a Forever Living-es lipstick-et is,ha érzed,hogy kezd kijönni,akkor bekened vele,és folyamatosan kened,akkor nem jön ki annyira,és hamarabb elmúlik.De jók a homeopátiás golyók is,de ehhez el kell menned homeós orvoshoz,hogy kitalálja a számodra megfelelő alkati szert.
Én is herpeszes vagyok,de amióta szültem,azóta 2-3 évente jön csak ki,nekem a herpesil gél vált be.
Szóval menj el bőrgyógyászhoz vagy homeós orvoshoz,ők megmondják mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!