Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig fog még zúgni a fülem?

Meddig fog még zúgni a fülem?

Figyelt kérdés

Egy hete vagyok beteg.Gége gyulladás, ráhúzódva a hangszálra.

4 napig folyamatos 39 fokos láz..fej,és fül fájás.

Ezek a tünetek már javultak, nincs lázam, nem fáj már a torkom, hangom is van (valamennyire.)Tegnap kellett vissza menni a dokihoz.

Megnézte a fülemet, azt mondta rendben van, nincs k.fültőgyulladásom.

De már napok óta zúg, sípol.Azt mondta a náthától.De nem kell fújnui az orromat.Csak néha,és akkor is alig jön valami...Igaz, köhögök még mindig.

De már annyira idegesesítő ez.Meg úgy érzem mintha be lenne dugulva..

A doki azt mondta hogy majd elmúlik.

De mikor?

2011. jan. 27. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. két hét alatt múlt el.
2011. jan. 27. 08:29
 2/4 anonim válasza:
Á nyugi, a nátha könnyen ráhúzódik a fülre,olyan értelemben, hogy a duzzadt nyálkahártya miatt, nemtud a fülkürt rendesen működni, ergó nem tud rendesen kiegyenlítődni a nyomás a dobhártyádban, ez olyan 1-2 hét alatt múlik el, nekemis ezvolt, olyan náthás voltam,hogy a jobb fülem, bevolt dugulva egy kicsit, aztán azthiszem 2 hét és rendbejött, ha meg már a fájdalom is elmúlt belőle,akkor tuti nem kell félned,mert már javulóban van,szóval nyugalom! :D
2011. jan. 28. 10:10
 3/4 anonim válasza:
Esetleg meg lehet próbálni a Hyperol nevü tablettát, amit kb 1 deci langyos vízben lehet feloldani és a fülbe tölteni pezsgő hatása van fertötlenít és tistítja a fül hallójáratát
2011. jan. 29. 12:37
 4/4 anonim válasza:
Esetleg meg lehet próbálni a Hyperol nevü tablettát, amit kb 1 deci langyos vízben lehet feloldani és a fülbe tölteni pezsgő hatása van fertötlenít és tisztítja a fül hallójáratát
2011. jan. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!