Mit lehet tenni herpesz ellen?
Ismét jön elő a herpeszem :( A gyógyszertár csak később nyit, addig is kellene valami bevált házi praktika. Nekem sajnos hatalmasra bedagad a szám azon része... :S Elferdül, olyan mintha fogorvostól jönnék hat injekció után.
Olvastam most, hogy a körömvirágkrém gyulladáscsökkentő, vajon mellé vagy rá kenjem, ha már az első hólyagocska kijött? Melyik szerintetetek a legjobb patikában kapható szer? Valami házi praktika? Köszi
Köszi szépen! A fokhagymát egyem? Vagy zúzzam össze és kenjem rá? Esetleg is-is?
Egyébként nem fogorvosos mégsem a szám, inkább mint akinek a fél felső ajkát telenyomták kollagénnel :S
Szia, a herpesz vírus, ezért nehéz eset... A zovirax nekem csak akkor ér valamit, ha már akkor elkezdem kenegetni, amikor még ki sem jött, csak viszket..
A fokhagyma baktériumölő, és a továbbfertőződés elkerülésében segít, de vírus ellen hatástalan. Viszont létezik egy injekció, háziorvos meg tudja mondani, mi ez pontosan, nekem is ő ajánlotta, amikor szájtetkó előtt féltem, hogy megint full herpeszes leszek.
(Végül is inkább a tetkóról mondtam le...)
:)
Dokihoz nem nagyon szeretnék menni :$ De estére foghagymát eszem majd :) Voltam gyógyszertárban...remélhetőleg nem fog jobban kijönni és hipp-hopp elmúlik :)
Köszi mindenkinek. Éjszakára ki fogom próbálni ezt a hagymával bekenem a számat dolgot is.
Tényleg köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!