Mitől lehet, hogy esténként néha belázasodom?
nekem is hasonló problémám van, körülbelül 1, 1-5 éve. bár nekem van, hogy napközben is (37, 37,1 körül, tehát a határon mozog) estére viszont nekem is magasabb. voltam több vizsgálaton, vérvétel az nálam havi szinten (más okból is) de nem találtak nálam se semmit. van egy kis vesehomokom, ami felsértheti a húgycsövet, ez talán okozhat magasabb hőmérsékletet. nekem legalábbis ezzel magyarázták, de régebben nem volt homokom, és ugyaúgy volt hőemelkedésem. ezenkivűl fáradékony is vagyok, de nincs vitaminhiányom, se semmiféle gyulladás a szervezetembe. nálam ez a helyzet, sajnos újat mondani én se tudok neked :S te hány éves vagy?
17/l
Szia!
Én 23L vagyok, és nekem is 1,5-2 éve van...én is nagyon fáradékony vagyok, 10-12 óra alvás után is folyamatosan álmos, de nekem sincs vitaminhiányom, se vashiányom. Néha még a fejem fáj, de csak ennyi. Nekem sincs gyulladás a szervezetemben, fehérvérsejtszámom normális. Mégis heti 1-2-szer belázasodom...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!