Mitől lehet, macskától vagy háziportól?
Nemrég kijött az allergiám, tüsszögés, orrfolyás és a szemeim szélei viszketnek, kicsit ki is sebesedtek.
Régebben is voltak macskáim, de akkor kinti-bentiek voltak, most pár hónapja csak benti macskáim vannak.
A másik dolog, hogy pár napja vettem észre, hogy teljesen el volt dugulva a porszívóm, és szerintem csomó por összegyűlt a lakásban.
Pár éve voltam allergiavizsgálaton, akkor a házipor allergia kijött, de macskákra nem jött ki allergia. Szerintetek lehet, hogy a sok por miatt gyulladtak be a szemeim, vagy allergiás lettem a macskáimra???
Egyszer már meg kellett válnom régen a tengerimalacomtól, mert allergiás lettem rá, a macskáimtól már nem bírnék megválni.
Az allergia csúnya betegség, és sajnos lehet, hogy ez esetben fokozódik, nem biztos, de lehet a macska is az oka.
Allergiára egyébként vannak gyógyszerek és gyógynövények, a leírtak alapján szükség lehet rájuk!
Üdvözlettel: Bejuga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!