Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet, macskától vagy...

Mitől lehet, macskától vagy háziportól?

Figyelt kérdés

Nemrég kijött az allergiám, tüsszögés, orrfolyás és a szemeim szélei viszketnek, kicsit ki is sebesedtek.

Régebben is voltak macskáim, de akkor kinti-bentiek voltak, most pár hónapja csak benti macskáim vannak.

A másik dolog, hogy pár napja vettem észre, hogy teljesen el volt dugulva a porszívóm, és szerintem csomó por összegyűlt a lakásban.

Pár éve voltam allergiavizsgálaton, akkor a házipor allergia kijött, de macskákra nem jött ki allergia. Szerintetek lehet, hogy a sok por miatt gyulladtak be a szemeim, vagy allergiás lettem a macskáimra???

Egyszer már meg kellett válnom régen a tengerimalacomtól, mert allergiás lettem rá, a macskáimtól már nem bírnék megválni.

2011. jan. 10. 16:34
 1/3 Béresné Juhász Gabriella ***** válasza:

Az allergia csúnya betegség, és sajnos lehet, hogy ez esetben fokozódik, nem biztos, de lehet a macska is az oka.

Allergiára egyébként vannak gyógyszerek és gyógynövények, a leírtak alapján szükség lehet rájuk!

Üdvözlettel: Bejuga

2011. jan. 10. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most igyekszek többször kezet mosni, hogy ne vigyek be piszkot a szemembe vagy ne nyúljak bele macskás kézzel, lehet az volt a baj, kicsit jobb is azóta.
2011. jan. 11. 14:49
 3/3 anonim válasza:
A nagy tisztaság ártalmas az allergiásoknak! Olvasd el itt: [link]
2011. jan. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!