Akkor is lehet nemi herpeszem, ha egyáltalán nem élek nemi életet?
Az is lehet, hogy ha már korábban volt a szádon, akkor a kezeddel "lentebb" vitted.
De szerintem az is valószínű, hogy nem herpesz az, ami neked ott van, hanem valami más (akár egy pattanás).
A herpesz sok kicsi hólyagból áll, melyek kezdetben tiszta-sárgás folyadékkal vannak kitöltve, majd kifakadás után pörkösödik a tetejük. Ha neked nem ilyen, akkor nem herpesz lesz...
Kezdeti stádiumban így néz ki: [link]
tényleg nem ilyen.
sosem volt még herpeszem se szájon sem odalent egyébként. szóval lent pedig egy lencseméretű csomó, ami egyikhéten ott van másik héten nyoma sincs...
Szia, ha többször is jelentkezik, feltétlenül mutasd meg az orvosodnak! Valószínüleg nem az, de jobb félni, mint megijedni. Az igazság az, hogy a nemi herpesz nem gyógyítható,ragályos, de a tüneteket enyhíteni lehet.
Anna
Nekem még soha életemben nem volt semmilyen herpeszem, aztán egy éve kijött a nemi szervemen, bár én élek nemi életet, de azt mondta a doki,hha a páromnak nincs tünete, akkor nem tőle kaptam el, de így nem tudja megmondani, hogy mitől van, mert rengeteg oka lehet.Simán lehet az herpesz, égető meg néha viszkető érzés?
Elmész a patikába kérsz valamilyen herpesz kenőcsöt, ami a szájra is jó, és pár nap alatt meggyógyítja.
jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!