Segítség! Úgy néz ki hogy elkaptam az ÓTVART! Mivel tudom gyógyítani?! :O (bővebben lent)
Figyelt kérdés
az arcomon van 1 nagyobb folt kb.2,5 cm átmérőjü és 4-5 apró fél centis azonkívül a testemen van még ilyen kisseb "pötty"-ből 5-6 félek nagyon el fog fertőződni....SEGÍTSETEK!!!2011. jan. 4. 22:12
1/5 A kérdező kommentje:
már voltam bőrgyógyászaton... és fel is írtak krémet meg fertőtlenítőt de félek 1-re jobban elfertőződik
2011. jan. 4. 22:14
2/5 anonim válasza:
Szia! Ne ess ennyire kétségbe, irány a bőrgyógyász, jó krémek vannak rá, de ne halogasd. Ismerősömnél a gyereknek volt az állán, a cumi miatt, mert állandóan odafolyt a nyála szegénynek, pár nap alatt rendbe jött. Ja, és ők csak a gyerekorvosnál voltak.
3/5 anonim válasza:
Bocs most láttam a kommentet, ha úgy látod, hogy nem javul, akkor menj vissza, hogy valószínűleg nem jók a kenőcsök, ráadásul akkor lehet, hogy nem is ótvar?
4/5 anonim válasza:
Regisztrálj a Vita-cellre, ott rendeld meg a vitacell krémet, 2980 Ft Biztosan használ,vagy vegyél a gyógyszertárban Propur cseppet. 980 Ft és azzal kenegesd.A bőrgyógyászok hónapokig eltökölnek ilyen-olyan krémekkel, mégsem használ.Jól gyógyúlhat még, ha esténkét leragasztod sebtapasszal.Ahol nemlátszik, ott nappal is maradhat a tapasz.
5/5 anonim válasza:
Hülyeség hogy nem hat.. Nekem is volt sajnos:S mindig elkapartam a pattanásokat kisebb koromban, kisebesedett, kapartam, kapartam. Viszont az tévhit, hogy elkaptad, az okozó mindenkiben jelen van, cask nem mindenkinél jön elő. Tiszta seb volt a fejem, kaptam egy ilyen trutyit rá, ilyen vöröses vagy narancssárgás, mint a fertőtlenítő, meg valami Bactroban krémet, szépen elmúlt, SEMMI HEGGEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!