Antibiotikum szedése mellett lehet magas láz?
Második: Nem úgy értettem, hogy rögtön hatnia kell, úgy gondoltam, van-e olyan hatása az antibioticumnak, hogy felviszi a lázat, hogy segítse elő a vírus pusztulását.
Köszönöm a válaszokat.
Nem, a láz a szervezet saját védekezése, "munkája" a vírus kiírtására, az antibiotikum pedig ez ellen hat (ANTI-biotikum), így nem okoz lázat, sőt csillapítani fogja, de nem most azonnal. Még azért egy-két napig blefér ez a magas láz is, utána jobb lesz.
Amúgy jobbulást!
Tudod mi az amire te gondolsz(degiti a virus pusztulását)
a homeopátiás szerek!Azok olyan hatásúak h az ember védekezőképességének segitenek felerösödni.Egyszer szedtem a torkomra és rá is volt irva h erősebb lehet a torokfájáj mint ami volt mert elöször felelrösiti majd a szervezetet hangolja a betegség ellen,szóval van ilyen.Amúgy az orvos szerintem mondta h az antibiotikumot kapod a betegségedtre de ha lázad marad akkor szedj lázcsillapitot,persze figyelj arra h a kettöt ne egy időbe vedd be és ne vegyél be sokat.
40 fokos láz az már veszélyes! Azonnal csillapítani kell! Ha nem hat a lázcsillapító gyógyszer, akkor azonnal orvost kell hívni vagy ügyeletre menni.
Nem tudom mi a betegséged és a korod, de ha úgy ítéled, hogy bírni fogod, akkor egy langyos hűtőfürdő is segíthet. Ha idősebb vagy, akkor nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!