Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fáj (szúr) jobb felől a...

Fáj (szúr) jobb felől a torkom, a jobb fülem be van dugulva és cseng (5 napja) és nem nagyon tudok mit csinálni? Volt egy csomó betegségem az elmúlt pár hónapban.

Figyelt kérdés

Üdv!Fáj(szúr) jobb felől a torkom, a jobb fülem be van dugulva és cseng (5 napja) és nem nagyon tudok mit csinálni ?A helyzet az, hogy 16 éves vagyok, a múltkor ( olyan 2 hónapja) Herpes zooster otic volt a jobb fülembe, nagyon-nagyon szédültem.2 nap alatt kigyógyultam, 3 napra rá hazaengedtek

Utána 1 hónapra rá jobb füldugulásom volt, kifújatta az orvos kompresszorral. Utána pedig arcüreg(bal felőli)gyulladásom volt, folyt az orrom. Nagyjából( asszem) kikezeltem( orrcsepp, és fürdés után gőz felszippantás, és gőzöltetés az arcra) Na most meg pár napja ilyen gondjaim vannak.

Mit tehetek?

Orvos nincs egy jó darabig, mert Ünnep van.

...

2010. dec. 25. 17:36
 1/2 anonim válasza:

fújj orrot, hogy ürítsed a váladékot, de lehetőleg úgy, hogy azzal a füledet ne terheld meg nagyon! egy idő után ha jól csinálod felszívódhat, de orvost nézz meg mindenképp!

a torkod mandulagyuszira hajaz, de nyugi még nem alakult ki, és lehet a füled is emiatt cseng. nekem a hideg dolgok váltak be erre(fagyi, víz), de kinek mi! Jobbulást és boldog új évet!

2010. dec. 28. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Himlős lettem emiatt fájt a torkom(gondolom). És neked/önnek is boldog ÚJ évet :D
2011. jan. 2. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!