Három napja fáj a torkom, Ti mivel szoktátok ezt orvosolni?
Figyelt kérdés
Első nap lázas voltam/valószínű megfáztam/ de azóta tul.képpen jól érzem magam, csak a torkom "rendetlenkedik".2010. dec. 22. 10:53
1/9 anonim válasza:
Ez így talán kicsit hülyén hangzik, de a mézes fokhagyma segít ilyenkor, nekem legalábbis mindig bejön. Fokhagymanyomón nyomj át 1-2 gerezd fokhagymát, és keverj hozzá egy kanál mézet! Ha ezt naponta 2-3 alkalommal megcsinálod, pár nap múlva elmúlik. Igaz, hogy büdös és kicsit fura íze van (annyira amúgy nem is rossz, mint amilyennek először képzelnéd), de hatásos. A legjobb természetes antibiotikum, és még vény nélküli is :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem van itthon fokhagymás mézem azzal sincs semmi bajom...
Köszönöm!
2010. dec. 22. 11:08
4/9 anonim válasza:
amit első írt nagyon jó.
vagy sós vízzel való gargalizálás naponta többször, fertőtleníti a torkot.
és/vagy homeogene 9 homeopátiás bogyó.
gyógyszert sohasem szedek rá mindenesetre.
6/9 anonim válasza:
a mézes fokhagyma jó, csinálhatsz még mézes teát is
és egész napra rakj a torkodra hidegvizes borogatást és gyakran cserélgesd....két nap múlva semmi bajod nem lesz
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!...és Boldog Karácsonyt Nektek!
2010. dec. 22. 12:41
9/9 anonim válasza:
Vöröshagyma is jó, esetleg párologtass borsmentás illóolajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!