Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért zsibbadnak a kezek...

Miért zsibbadnak a kezek nagyon gyakran?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Rossz a vérkeringésed.
2010. dec. 11. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, kié. Az enyém nem.

Lehet vérkeringési probléma, de lehet idegi is. Megérne egy kivizsgálást, ha rendszeres, mert fény derülhet valami bajra, amit így még időben el lehet csípni.

2010. dec. 11. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom hány éves vagy mert a korod nem derül ki!Figyu én 26 éves vagyok,egészséges.A bal karom és a tarkómnál szoktam zsibbadni,voltam már vele orvosnál,kivizsgáltak rendbe van a szivem.Én nem nyugodtam meg,mert tovább zsibbadt,és néha már a mellkasomnál is éreztem,és leginkább este jelentkeztek a problémák.Egyszer annyira bepánikoltam tőle,hogy a szivem majd kiugrott a helyéről,mindenem lezsibbadt,és a végén a mentő vitt el,mert azt hittem szivrohamom van.Aztán persze a kórházban felvilágositottak róla,hogy a szivem teljesen rendben van,csak a fejemben van kicsi baj.Kiderült hogy pszihés az egész,és a stressz okozza.És azóta énis észrevettem,ha kicsit idegileg megerőltetőbb napom van akkor a tünetek előjönnek,ha nem akkor van hogy egyáltalán nincs gondom.Ez az én kis törtéenetem.

De ha nem nyugszol meg,és szeretnél biztositékot,menj le házidokihoz hogy ez és ez van,adjon beutalot kivizsgálásra.Elküldenek szivultrahangra,és ott kifog derülni,hogy semmi bajod.

Szia!

2010. dec. 18. 13:03
 4/5 anonim válasza:
A sok f@szveréstől...
2010. dec. 18. 19:18
 5/5 anonim válasza:
pl.: reggel amikor felkelsz és azt veszed észre hogy a kezed a tested alatt van és azon feküdtél mert igy a testeddel elállítod a vérkeringést
2010. dec. 25. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!