Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek elkaptam?

Szerintetek elkaptam?

Figyelt kérdés
1 éve CSAK orálisan kielégített egy csaj, nekem ő volt az 1. nő az életemben....elkaphattam az AIDS-t?
2010. dec. 8. 06:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha aids-es volt lehet de nem valószínű mivel állitolag ha csak egyszer akkor megszokták úszni a fertőzést
2010. dec. 8. 06:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Az AIDS-et nem tudod elkapni, csak a HIV vírust. Talán előbb tájékozódni kellene.

Amúgy is nagyon kevés fertőzött van MO-n. Elég szerencsétlennek kell ahhoz lenni, hogy pont egy ilyennel akadj össze. Arról nem is beszélve, hogy orális szex útján nagyon nagyon nagyon kis eséllyel terjed...

2010. dec. 8. 10:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a felvilágosítást!
2010. dec. 8. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:
A csaj azt mondta ,hogy "tiszta"..:)
2010. dec. 9. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy tesztet. Van ahol névtelenül is lehet. Van okod komolyan tartani attól, hogy a csaj fertőzött?
2010. dec. 11. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Végül is...ő egy prosti. Nagyon azt bizonygatja ,hogy nem fertőzött.
2010. dec. 11. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta ,hogy neki fontos az egészsége ezért sűrűn jár szűrésekre. Kérdeztem ,hogy van valami fertőző betegséged? Erre ő...neked biztos.
2010. dec. 11. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

ha gumi nélkül szopott le, akkor felelőtlen típus, így lehet fertőzött, annak hogy elkapd minimális az esélye, menj el tesztre, az fog megnyugtatni csak.

hiába írom, hogy szerintem tuti nem kaptad el nem nyugtat meg csak a teszt.

2010. dec. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!