Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a bajom, lehet, hogy...

Mi lehet a bajom, lehet, hogy vírus?

Figyelt kérdés
Lényegében annyi, hogy kedd óta a lehető legtöbb módon fájt már a hasam. Volt már, hogy görcsölt, hogy csikart, hogy zsibbadt, volt, olyan, mintha markolgatnák... és még nagyon sokféleképp fájt már. Nagyon idegesítő, sokszor mozdulni se tudok tőle, lehet, hogy valami vírust kaptam el?
2010. dec. 6. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Előszöris, nő vagy férfi a kedves beteg?

Aztán, láz volt? Ha igen, mennyi? Gyógyszerre csökkent-e? A fájdalom csökkent-e gyógyszerre? Ha igen, milyenre? A has melyik része fáj? Az egész? Valamilyen testhelyzetben (pl. felhúzott térdekkel) kevésbé fáj? Széklet, (vizelet) rendben? Nem véres/fekete, nincs hasmenés? Hány napja tart?

2010. dec. 6. 00:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és, mint írtam, kedd óta, azaz harmincadika óta. Gyógyszerre nem csökkent, minden tartásban ugyanannyira fájt, a széklet pedig max. annyit változott, hogy sötétebb, fekete.
2010. dec. 6. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocs a késői válaszért.

Fekete széklet emésztőrendszeri vérzésre utal, indulás orvoshoz lehetőleg azonnal. Háziorvosi ügyelet vagy sebészeti szakrendelés sztk-ban, esetleg kórház, sebészeti osztály. Ha nem megy máshogy, akkor mentő. Megilyedni azért nem kell, ha nagy vérzés lenne már rég nem élnél, valószínűleg egy gyomorfekély vérezget.

2010. dec. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!